Приймачі DVB-S/S2 > S1 PVR, S2HD PVR, S2 Mini HD, S3 Mini HD
Обговорення приймача: S1 PVR
slavon:
--- Цитувати ---
-оф.дилер також продав клона?
--- End quote ---
По ідеї ні звичайно, офіційний ділер повенен продавати тільки оригінали, а на практиці як вийде... :2funny:
--- Цитувати ---при условии что он действительно был приобретён у официального дилера.
--- End quote ---
Це написано на той випадок коли бомба випадково шандарахне по своїх... :2funny: :2funny: :2funny:
WovantKL:
Хто може підказати з моїми проблемами з S1 ,купив мені друг в Києві, стояла гарантія я її зірвав переконатися чи клон чи оригінал по всім параметрам оригінал ,чи вони там в магазині прошивали його чи ні не знаю прошивка стоїть 6 ,заходжу меню 1117 нема нічого,рішив змінити прошивку через флешку пише інвалід файл скачав з другого форуму дальше інвалід,через програму F-300_Updater_v1.01ru по інструкції тоже не можу закинути прошивку.
joker2706:
купив даний апарат. Залив ПЗ 16. Все працює нормально. Це може бути доказом того, що тюнер оригінальний ?
gotsanyuk:
--- Цитата: joker2706 від 16:36:13, 04 Лютого 2012 ---купив даний апарат. Залив ПЗ 16. Все працює нормально. Це може бути доказом того, що тюнер оригінальний ?
--- End quote ---
Так, якщо Бісс телеканали показують, то все нормально.
joker2706:
можна в нього залити цей список каналів http://sat-ukraine.info/index.php/topic,7486.0.html ?
Навігація
Go to full version