Автор Тема: Поворотка Strong не коректно працює  (Прочитано 1651 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Присутній sasha19722201

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 517
  • Рейтинг: +17/-0
Поворотка Strong не коректно працює
« : 16:37:55, 28 Березень 2011 »
Привіт усім!!
Приніс колега поворотку з скаргою що нехоче повертати на запамятований канал.
При детальній перевірці було виявлено що при установці на супутник повертає без проблем але коли хочещ повернути
вже на заздалегіть записану позицію раз щелкне і стоїть.Підкажіть будьте ласкаві може хто стикався з такою ситуацією.

Відсутній roger5000

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1074
  • Рейтинг: +2787/-1
  • м Тернопіль
Поворотка Strong не коректно працює
« Відповідь #1 : 17:44:26, 28 Березень 2011 »
спробуйте використовувати інший протокол

Присутній sasha19722201

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 517
  • Рейтинг: +17/-0
Поворотка Strong не коректно працює
« Відповідь #2 : 17:51:48, 28 Березень 2011 »
Вже пробував навіть на різних тюнерах,раніше він (мотор)і так працював.Може взагалі є якісь скидання кнопками на моторі???

Відсутній NAZAR

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 299
  • Рейтинг: +130/-14
  • Скажи-що шукаєш в Інтернеті-і я скажу-хто ти.
Поворотка Strong не коректно працює
« Відповідь #3 : 18:14:48, 28 Березень 2011 »
колись подібне було.винуватий був мікроперемикач,що вимикається коли мотор повертається до границі свого повороту.Мабуть у ньому контакти окислились і у замкнутому режимі він показував кілька десятків ом замість короткого.
Замало знайти своє місце в житті-треба знайти його першим!

Відсутній roger5000

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1074
  • Рейтинг: +2787/-1
  • м Тернопіль
Поворотка Strong не коректно працює
« Відповідь #4 : 18:30:35, 28 Березень 2011 »
Вже пробував навіть на різних тюнерах,раніше він (мотор)і так працював.Може взагалі є якісь скидання кнопками на моторі???
має бути кнопка reset, переважно прихована, у вигляді маленької дирочки.

Присутній sasha19722201

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 517
  • Рейтинг: +17/-0
Поворотка Strong не коректно працює
« Відповідь #5 : 20:35:02, 28 Березень 2011 »
До мікропереключателів добрався - залив їх WD зараз з опором все добре але це не виправило ситуації як і кн reset ????
Я й сам знаю що при вкл безперервного руху мотор маэ рухатись аж до кінцевика а вын дернеться один раз і стаэ
« Останнє редагування: 20:37:32, 28 Березень 2011 від sasha19722201 »

Відсутній slotvin

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 162
  • Рейтинг: +145/-0
Поворотка Strong не коректно працює
« Відповідь #6 : 21:12:51, 28 Березень 2011 »
А в мене з цим мотором інша проблема низче 0 градусів мотор на захід круте нормально а на схід нехоче приходиться пару раз клачати з канала на канал .А плюсова температура мотор робить нормально.

Присутній sasha19722201

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 517
  • Рейтинг: +17/-0
Поворотка Strong не коректно працює
« Відповідь #7 : 05:08:05, 29 Березень 2011 »
Помітив що світлодіод замість того щоб саітити зеленим раз в 5 секунд поморгує червоним - що це означає.
І ще питання чи ніхто не пробував дістати плату окремо від мотора а якщо так то скільки  вона коштує

Відсутній hmura

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1955
  • Рейтинг: +3084/-0
Поворотка Strong не коректно працює
« Відповідь #8 : 06:53:39, 29 Березень 2011 »
Перевір релюшки часто трапляється , що підгоряють контакти.
GI S8895 Vu+ Uno (INDB v3a by nikolasi mod by sp19636462), Strong SRT DM2100, Mabo 1.2 (95°East - 30°West ,Ku+Ku cyr.+C), LG 42LM660T .

Присутній sasha19722201

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 517
  • Рейтинг: +17/-0
Поворотка Strong не коректно працює
« Відповідь #9 : 10:11:54, 29 Березень 2011 »
Та ні не те - перевіряв якраз управління з релюшок пропадає(12в)

Присутній sasha19722201

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 517
  • Рейтинг: +17/-0
Поворотка Strong не коректно працює
« Відповідь #10 : 04:49:36, 30 Березень 2011 »
А може хтось зустрічав схему від цієї поворотки!!!

Присутній sasha19722201

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 517
  • Рейтинг: +17/-0
Поворотка Strong не коректно працює
« Відповідь #11 : 05:50:00, 30 Березень 2011 »
Я трохи ввів всіх в блуд - при установці на супутник також не хоче безперервнорухатись - тільки щелчками!!!!

Відсутній Razvedka

  • S-VIP
  • Постійний користувач
  • *****
  • Повідомлень: 158
  • Рейтинг: +557/-2
Поворотка Strong не коректно працює
« Відповідь #12 : 07:14:55, 30 Березень 2011 »
датчик "хола" преревір всередені мотора, оберти моторчика він контролює

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 6278
  • Рейтинг: +8347/-14
Поворотка Strong не коректно працює
« Відповідь #13 : 07:17:40, 30 Березень 2011 »
Схеми

Присутній sasha19722201

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 517
  • Рейтинг: +17/-0
Поворотка Strong не коректно працює
« Відповідь #14 : 12:46:17, 30 Березень 2011 »
датчик "хола" преревір всередені мотора, оберти моторчика він контролює
Датчик хола то той що стоъть на осІ мотора ??? І як його переаірити???

 

Список каналів для Strong 6125, 6126, 6130, 6155 і 6355

Автор hmuraРозділ Strong 6125, 6126, 6130, 6155 і 6355

Відповідей: 14
Переглядів: 7927
Остання відповідь 21:52:11, 16 Липень 2016
від vasjabr
Strong 6004, 6006, 6011, 6016, 6020 - список каналів

Автор RazvedkaРозділ Strong

Відповідей: 9
Переглядів: 8300
Остання відповідь 13:39:24, 28 Березень 2017
від bodyan
Strong 6125, 6126, 6130, 6155 і 6355 Emu

Автор bodyanРозділ Strong 6125, 6126, 6130, 6155 і 6355

Відповідей: 46
Переглядів: 18369
Остання відповідь 09:23:07, 07 Квітень 2017
від ioan
Короткий відеоогляд можливостей Strong SRT-8500 DVB-T2

Автор bodyanРозділ Strong

Відповідей: 1
Переглядів: 7002
Остання відповідь 12:47:32, 17 Грудень 2016
від Роман Соломаха
Strong SRT 8500 - немає відео через тюльпани

Автор arrowsРозділ Strong

Відповідей: 2
Переглядів: 3821
Остання відповідь 21:35:31, 09 Липень 2015
від zenoviy