Технічний відділ > Майстерня

Перехідник USB -> Com . Проблеми, рішення, поради...

<< < (2/7) > >>

sergeny:

--- Цитата: oleg_lezha від 07:13:22, 13 Березня 2011 ---Особисто я грішу на Vistу.Може ще є якісь варіанти.

--- End quote ---
Так знесіть і поставте або ХР або 7. Але з сімкою можуть також бути такі проблеми.Я колись через це зніс ліцензійну сімку і поставив ХР - працювати почало все
Ну а якщо ще зважити на те що майкрософт сам признав вісту невдалою...

oleg_lezha:
Через диспетчер виставляв COM1.І ще можливо має значення швидкість передачі порта.Ставив і 115200 і 9600 біт/с.Те саме.

oleg_lezha:

--- Цитата: hellosat_net від 07:46:50, 13 Березня 2011 ---
--- Цитата: oleg_lezha від 07:13:22, 13 Березня 2011 ---Особисто я грішу на Vistу.Може ще є якісь варіанти.

--- End quote ---
Так знесіть і поставте або ХР або 7. Але з сімкою можуть також бути такі проблеми.Я колись через це зніс ліцензійну сімку і поставив ХР - працювати почало все
Ну а якщо ще зважити на те що майкрософт сам признав вісту невдалою...

--- End quote ---
переставив би вже давно.Але Віста ліцензійна а XP буде піратка.Мені ліцензія важлива.Але якби напевно проблема була саме в ОС, то знесу вісту.

SashaTv:
Якщо перехідник зібраний лишень на PL-2303-то він непідходить.Проблема в неузгоджені TTL-рівнів/не той розмах/.В перехіднику має бути ще МС MAX232.
Більш детально Компорт з дата кабеля від мобілки/Відповідь #1/.

slavon:
Якщо в ноуті достатньо оперативки і  достатньо потужний проц то можна пробувати на Вісті підняти віртуальну машину від Мелкософт, а на ній в свою чергу Він ХР чи 2000

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version