Технічний відділ > Майстерня

Перехідник USB -> Com . Проблеми, рішення, поради...

(1/7) > >>

oleg_lezha:
Допоможіть порадою.Ситуація така.Маю ноут з ОС Windows Vista.Замість ком порта в мене перехідник USB-COM на мікросхемі PL 2303 (перехідник купив).Диспетчер знаходить пристрій та драйвера.Не вдається злити дамп та загрузити прошивку на ресивер Ортон 4160 CX+.Використовую прогу Ali Upgrade для проца 3329С.При перевірці ком порта на дисплеї реса пише "ASH".Знаю що такий напис буває здебільного при глюкнутій оперативці реса.Але справа в тому що на комп'ютері є ком-порт в мат. платі і ресивер перешивається без проблем.
Особисто я грішу на Vistу.Може ще є якісь варіанти.

94691:
Перевір розпіновку USB-COM може там не так спаяні ноги порта?

Yaro:

--- Цитата: oleg_lezha від 07:13:22, 13 Березня 2011 ---Замість ком порта в мене перехідник USB-COM на мікросхемі PL 2303 (перехідник купив).Диспетчер знаходить пристрій та драйвера...Особисто я грішу на Vistу.Може ще є якісь варіанти.

--- End quote ---

Є. Перехідник USB-COM на мікросхемі PL 2303. Навіть при тому, що система його бачить і драйвери лягають нормально, такі перехідники часто не працюють. Потрібен інакший перехідник, хоча б для проби, прикладом на мікросхемі CP2101. Якщо вже й такий не схоче - то таки Віста...

oleg_lezha:
Спробую ще свій перехідник на Windows XP SP3.

slavon:

--- Цитувати ---опоможіть порадою.Ситуація така.Маю ноут з ОС Windows Vista.Замість ком порта в мене перехідник USB-COM на мікросхемі PL 2303 (перехідник купив).Диспетчер знаходить пристрій та драйвера.
--- End quote ---
Під яким номером СОМ порту у Вас прописався той віртуальний СОМ порт перехідника ??? Якщо не СОМ 1 - то зробіть його СОМ 1 а також виставте інші параметри СОМ порту на ноутбуці такими як і в ПК. Якщо і тоді не піде  прошивка - міняйте перехідник.  ca., ca., ca.,

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version