Технічний відділ > Майстерня
Перехідник USB -> Com . Проблеми, рішення, поради...
oleg_lezha:
--- Цитата: oleg_lezha від 16:50:46, 13 Березня 2011 ---Завтра спробую на ХР і відпишусь результат.
--- End quote ---
Спробував на Zver DVD Windows XP SP3 перехідник працює.Глобики шиє та зливає дамп.
Мабуть на ноуті прийдеться знести вісту на благо перехідника.
tosat:
або купити нормальний перехідник, на вісті ( ліцензійна, в ноуті стояла) шию тьюнера аж гай шумить.. :)
vadimd:
--- Цитата: oleg_lezha від 12:43:46, 13 Березня 2011 ---В аттачі додаю фото мого перехідника з-за якого я і створив дану тему .Може в когось були з таким проблеми.
--- End quote ---
В мене з таким перехідником завжди були проблеми при перешивці опенів та євроскаїв а в дрім500 софт влазив з десятого разу тай то коли на комп навіть не дихав derisive.gif, поки не купив новий на FTDI і зразу все стабільно почало прошиватись та викачуватися.
oleg_lezha:
--- Цитата: tosat від 07:35:37, 14 Березня 2011 ---або купити нормальний перехідник, на вісті ( ліцензійна, в ноуті стояла) шию тьюнера аж гай шумить.. :)
--- End quote ---
Такий піде?http://viewcon.com.ua/index.php?option=com_catalog&task=view&prid=240
Або вкажіть який краще, будь-ласка.
bodyan:
Особисто користуюсь даним перехідником (ОС: ХР).
З помічених проблем - вищеописана проблема з отриманням списків з стареньких глобів, проблема завантаження ПЗ у EVO, Technosat.
Навігація
Go to full version