Автор Тема: Немає сигналу на траспондері 12130 з Сіріуса  (Прочитано 6595 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній mvtlm

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 176
  • Рейтинг: +47/-2
Пропав сигнал з транспондеру 12130 V з Сіріуса, хоч учора ще був. Тюнер ОРтон 4100с. Інші транспондери з цього супутника в нормі. Пробував на Овпені сигнал ледь не зашкалює 98-99%. Хто що порадить.

Відсутній slavon

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 4372
  • Рейтинг: +5218/-62
  • Слава Героям ОУН-УПА! Cлава воякам СС "Галичина"
Немає сигналу на траспондері 12130 з Сіріуса
« Відповідь #1 : 15:40:00, 20 Лютий 2011 »
ТР 12130 V з Сіріуса на місці, сигнал як з пушки. Шукайте проблему в себе - приймач ... ca.,
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Відсутній gotsanyuk

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 2821
  • Рейтинг: +7236/-2
  • dreambox is a dream
Немає сигналу на траспондері 12130 з Сіріуса
« Відповідь #2 : 18:49:25, 20 Лютий 2011 »
Так тільки на цьому трансподері, чи на усіх із вертикальною поляризацією. ???
| [DreamBox 800se] -> DOMICA-image-9a | (> 0.9m.(4°W,4.8°E,13°E) | (> 0.9m.(36°E) | (> 0.9m.(75°E) |

Відсутній Ігор Горбусь

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 2905
  • Рейтинг: +2904/-13
Немає сигналу на траспондері 12130 з Сіріуса
« Відповідь #3 : 19:05:03, 20 Лютий 2011 »
Попробуй перемістити чуть частоту у верх або в низ,
наприклад 12129 , 12128 або 12131 , 12132 !!!
Це моя власна думка , і я в ній можу помилятись !

Відсутній mvtlm

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 176
  • Рейтинг: +47/-2
Немає сигналу на траспондері 12130 з Сіріуса
« Відповідь #4 : 20:28:06, 20 Лютий 2011 »
Сигналу немає тільки на цьому транспондері. Хоч ще вчора був нормальний, нічогож не змінилось. Проблема в самому тюнері, бо вже пробував на іншій антені - результат той же. А от що це може бути не придумаю.

Відсутній Ігор Горбусь

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 2905
  • Рейтинг: +2904/-13
Немає сигналу на траспондері 12130 з Сіріуса
« Відповідь #5 : 21:03:55, 20 Лютий 2011 »
Перепрошити тюнер пробував ? На заводські скидав ?
Можливо якийсь глюк в самій прошивці виліз !!!
Це моя власна думка , і я в ній можу помилятись !

Відсутній Vitaliy167

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 46
  • Рейтинг: +39/-3
  • Постійний користувач
Немає сигналу на траспондері 12130 з Сіріуса
« Відповідь #6 : 18:03:04, 10 Березень 2011 »
Поміняйте вашу головку і все може стати на свої місця.Головка з часом може заглючити або вертикальна або горизонтальна поляризація.Тупо частоту ріже і все крапка.В мене така проблемка була. 1607-4 це може бути так. An14
VitaliSat    vitali.nosa77@gmail.com

Відсутній VIK-m

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 22
  • Рейтинг: +13/-0
Немає сигналу на траспондері 12130 з Сіріуса
« Відповідь #7 : 19:52:11, 18 Березень 2011 »
Поміняйте вашу головку і все може стати на свої місця.Головка з часом може заглючити або вертикальна або горизонтальна поляризація.Тупо частоту ріже і все крапка.В мене така проблемка була. 1607-4 це може бути так. An14
підтримую на всі 100%.
 mvtlm, було ще питання до Вас про інші тансподери з вертикальною поляризацією, Ви на це звернули увагу?

Відсутній Vitaliy167

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 46
  • Рейтинг: +39/-3
  • Постійний користувач
Немає сигналу на траспондері 12130 з Сіріуса
« Відповідь #8 : 20:04:04, 18 Березень 2011 »
Я такі питання вирішую дуже легко.Тому щьо я профі по цьому всьому щьо зв'язано з Антенами та тощьо...Я цим займаюся вже з 1997 року.Кому якесь питання можу допомогти.Писати ПРЯМО в ЛІЧКУ.Тільки не ГЛУПІ ПИТАННЯ ca., O0 An14
VitaliSat    vitali.nosa77@gmail.com

Відсутній nico2

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 983
  • Рейтинг: +1104/-15
Немає сигналу на траспондері 12130 з Сіріуса
« Відповідь #9 : 20:32:21, 18 Березень 2011 »
не розумію які головки якщо вам людина пише що на опені все ок,а ще втираєте що ви професіонали, така фігня вискакує коли на ортоні в блоці живлення електроліти сохнуть ,особливо один такий є на 47мкф

Відсутній ukrsoz

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 3
  • Рейтинг: +0/-0
Немає сигналу на траспондері 12130 з Сіріуса
« Відповідь #10 : 11:07:22, 28 Грудень 2013 »
Я також зіткнувся із такою проблемою.
Поміняв всі майже прошивки - не помогло.
Проблема 100% в ресивері gi one s1026.
Можливо треба поміняти кондюки.

Відсутній djoma

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 14
  • Рейтинг: +12/-148
  • бамбармія киргуду
Немає сигналу на траспондері 12130 з Сіріуса
« Відповідь #11 : 11:24:32, 07 Листопад 2015 »
 1607-4 КАБЕЛЬ МІНЯЙ ВІД ТАРІЛКИ ДО РЕССІВЕРА,КЛАДЕТЕ ВСЯКУ ДЕШОВКУ А ПОТІМ ГАДАЄТЕ ,ЩО І ЯК,КЛАДІТЬ ДОРОГИЙ І ПРОФЕСІЙНИЙ КАБЕЛЬ І БУДЕ ВАМ ЩАСТЯ,І ЛЮДИ ПОДЯКУЮТЬ,А НЕ derisive.gif БУДУТЬ ПЛЮВАТИСЬ,марка фінчмарк derisive.gif

Відсутній Snoop

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 906
  • Рейтинг: +320/-13
  • Іграшки-низькі ціни
Немає сигналу на траспондері 12130 з Сіріуса
« Відповідь #12 : 15:23:39, 07 Листопад 2015 »
марка фінчмарк
використовую на різих метражах тільки 690  O0
www.igrashkalviv.at.ua - маг.ВЕСЕЛА ІГРАШКА
ZGEMMA H9S: 4W+5E+13E+19E - 0.9m; 28E+36E+46E+53E - 0.9m; 75E - 0.9m.

Відсутній arrows

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 815
  • Рейтинг: +848/-712
  • 修理業者
Немає сигналу на траспондері 12130 з Сіріуса
« Відповідь #13 : 17:45:45, 25 Листопад 2015 »
djoma та Snoop, Ви спізнилися на два роки. :2funny:

Відсутній owl

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 193
  • Рейтинг: +26/-0
Немає сигналу на траспондері 12130 з Сіріуса
« Відповідь #14 : 20:15:42, 25 Листопад 2015 »
До чого ж тут кабель як все інше в максимальному сигналі? Конвектор крутіть ще трохо вправо! Кожний раз допомагало по "чужих" установках. Ну звісно бувають і інші причини.
Openbox AS1 (36, 9), Openbox S5 (36, 9), uClan B6 (4.9, 13, 4, 36, 9),
Globo 7010А (4.9, 13, 4), Humax VA-Fox (♩♫♪ ☊)
----------------------------------------------------------------------------------

 

проблема Globo 6000 "нема сигналу"

Автор sokilРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 7
Переглядів: 1664
Остання відповідь 18:45:04, 02 Травень 2009
від chikosh
Сила та якість сигналу з супутників 23,5Е 28Е 36Е 39Е 40Е 53Е 60Е

Автор axelfolРозділ Практика встановлення антен.

Відповідей: 10
Переглядів: 2500
Остання відповідь 08:36:42, 06 Листопад 2008
від Yaro
LORTON T2-18 "Немає відповідних файлів"

Автор yarossslavРозділ Lorton / Orton

Відповідей: 1
Переглядів: 2095
Остання відповідь 19:06:07, 05 Березень 2021
від Gennadiy1978
Eurosky DVB-8004 SUPER нема сигналу, не виходить з меню

Автор AlucardРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 9
Переглядів: 2728
Остання відповідь 08:23:34, 27 Лютий 2011
від Alucard
Orton 4050c -нема сигналу з Hot Bird на частоті 12597

Автор iv3853Розділ 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Відповідей: 18
Переглядів: 6638
Остання відповідь 06:56:26, 30 Серпень 2011
від iv3853