Приймачі DVB-S2 (sh4) > Інструкції (FAQ)
[UFS-912] Встановлення Enigma2 у флеш
olegol:
Дуже дякую. Після форматування накопичувача в HP USB Disk Storage Format Tool все відразу вийшло. Але виникла інша проблема - я не можу зайти на тюнер ні через KCC, через ні через DCC. Набираю:
root та kathrein і не відбувається з'єднання, в якості пароля також ставив root та вже на всяк випадок pteam - все однак нічого. А при старому іміджі проходили стандартні логін та пароль.
Дякую за допомогу.
bodyan:
Паролі для іміджів:
PKTeam
Логін: root
Пароль: pkteam
HDMU іміджі
Пароль: HDMU
AAF іміджі
Пароль: dreambox (довільний)
З іміджів радив би поставити PKT KATHREIN UFS912 E2 HYPERION IMAGE
olegol:
доброго дня.
на жаль, не підходить пароль dreambox. пише все ту ж помилку з'єднання 10057 in function Send Socket is not connected, хоча тюнер пінгується
буду ставити значить PKT KATHREIN UFS912 E2 HYPERION IMAGE
дуже дякую за допомогу
Додано: 10:28:01, 20 Травня 2013доброго дня.
шановний bodyan. відчуваю себе боржником перед Вами. Поставив я імідж PKT KATHREIN UFS912 E2 HYPERION IMAGE, все чудово стало, він мені нагадує Domica, яку я встановлював на DM 800 - все доступно і зрозуміло. Єдина проблема в тому, что я не можу налаштувати mgcamd 1.35. Тека keys була пустою, тому я становив його через Blue panel з переліку на сервері, активував, зайшов через фтп - переписав newcamd.list, залив решту файлів в теку keys (взяв від свого DM 800), виставив атрібути на файлах 755, перезавантажив і нічго це не дало. Можливо mgcamd не підходить, чи може його в інший метод треба було встановити?
Я, мабуть, вже сильно навантажую своїм ділетантством. Але прошу допомогти. Буду дуже вдячний
bodyan:
Розбіжності в налаштуваннях емулятора між Dreambox і Kathrein лише в параметрі B у файлі mg_cfg
--- Код: ---B: { 11 }
--- End code ---
olegol:
доброго вечора.
так я так і залишив цей параметр, я ще раз заново встановив імідж, заново завантажив вже mgcamd 1.33 та mgcamf-conf, запустив їх, вніс свої налаштування в newcaьd.list, priority, потім ще взяв з сервера ш..ри налаштування ignor та reaplace, вніс стовоідстково працюючий на GI та Dreambox SoftKey, перезавнтажив і не показує ні НТВ, ні бісс-канали. Я думаю, що щось я не зробив при запуску емулятора, а але що саме не можу зрозуміти. Emu Maneger показує що mgcamd 1.33 активний, я не знаю що має бути Mapping CA1 to CAO - включено чи виключено? і що має бути в занченні CardServer? Мені здається саме в цьому десь я попав.
Навігація
Go to full version