Приймачі DVB-S2 (sh4) > Інструкції (FAQ)
[UFS-912] Встановлення Enigma2 у флеш
bodyan:
Встановлення альтернативного ПЗ в даному випадку Enigma2 доволі просте. Розглянемо встановлення на прикладі останнього іміджа AAF Enigma2 MultiMedia Edition.
1. Завантажуємо архів, який складається з двох файлів:
2. Під'єднюємо флешку відформатовану у файл. системі FAT32 і копіюємо дані файли у папки /kathrein/ufs912
3. Встановлюємо флешку у передній USB-роз'єм, затискаємо кнопку TV/Radio на передній панелі приймача і вмикаємо живлення. Дочекавшись появи "UPDATE SUCCESS!" від'єднюємо флешку і вимикаємо приймач.
4. Підключаємо флешку до ПК і видаляємо файл updatescript.sh.
5. Знову встановлюємо флешку у передній USB-роз'єм, затискаємо кнопку TV/Radio на передній панелі приймача і вмикаємо живлення.Тепер залишається дочекатись появи вікна конфігурації налаштувань Enigma2.
olegol:
Шановні фахівці. Підскажіть, будь-ласка, де можна взяти файл updatescript.sh? В жодному іміджу (принаймні в останніх) в архівах я його не знайшов. І тюнер такими чином не можу завантажити. Допоможіть, будь-ласка.
bodyan:
http://sat-ukraine.info/index.php/topic,9126.msg109195.html#msg109195
olegol:
Шановний bodyan, скористався Вашою підказкою, завантажив в флешку файл-скрипт, але нічого не допомогло.
На тюнері, що мені принесли, стоїть Neutrino for Duckbox v.1.0
По інструкції намагався встановити спочатку AAF_M21391_g4791_ufs912_update_titan_v1-27_p211_P191-FFM_M3_UPDATEUSB_nodebug,
потім ufs912_GIT-4767_PKT-2060_pli_stm24-p021
Результат такий:
після того як вставив накопичувач, затиснув TV/Radio та включив живленя по черзі на дісплеї з'явилися наступні написи:
load script file
wait: usb load
no update file
і все. Я розумію, що я десь туплю, але де саме не второпаю. Будь-ласка, порадьте як вийте з цієї ситуації. Дуже дякую
bodyan:
Спершу завантажте файл updatescript.sh без іміджа, далі видаліть цей файл і закиньте тільки файл іміджа і оновіть імідж. USB повинен бути у форматі FAT32 , якщо виникатимуть проблеми з оновленням відформатуйте флешку за допомогою HP USB Disk Storage Format Tool
Навігація
Go to full version