Автор Тема: Ferguson AF-2818SE 8-ки на дисплеї  (Прочитано 937 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній sasha19722201

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 518
  • Рейтинг: +17/-0
Ferguson AF-2818SE 8-ки на дисплеї
« : 13:28:12, 23 Грудень 2010 »
Треба почати з того що все сталось після перенапруги(по словам клієнта).При замірі напруги виявлено що завищені в два разі всі напруги крім 3,3 в.Живлення зібране на ICE 2B265

Відсутній slavon

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 4219
  • Рейтинг: +5046/-57
  • Слава Героям ОУН-УПА! Cлава воякам СС "Галичина"
Ferguson AF-2818SE 8-ки на дисплеї
« Відповідь #1 : 13:55:42, 23 Грудень 2010 »
Для початку ремонтуємо БЖ - міняємо кондерсатори і тд.тп. Як ремонтувати такі БЖ вже давно написано на форумі - чиємо форум  ca., ca., ca.,
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Відсутній sasha19722201

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 518
  • Рейтинг: +17/-0
Ferguson AF-2818SE 8-ки на дисплеї
« Відповідь #2 : 18:31:09, 23 Грудень 2010 »
Там щось зі стабілізацыэю в первынній ,я щось ніяк не можу знайті схему може хто ткне носом

Відсутній SashaTv

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1067
  • Рейтинг: +1571/-0
Ferguson AF-2818SE 8-ки на дисплеї
« Відповідь #3 : 18:59:24, 23 Грудень 2010 »
завищені в два разі всі напруги крім 3,3 в
Цього достатньо-в БЖ контролювання вих.напруг по 3.3v.Замінити електроліти по 3.3v та 5v. Схема тут-Відповідь #209.
« Останнє редагування: 19:03:40, 23 Грудень 2010 від SashaTv »
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

Відсутній sasha19722201

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 518
  • Рейтинг: +17/-0
Ferguson AF-2818SE 8-ки на дисплеї
« Відповідь #4 : 02:07:31, 24 Грудень 2010 »
Дякю SashaTv замінив кондюки і напруги прийшли в норму .нажаль вісімкиі надалнадисплеї.
Щ далі  невже дижтаг??? an24

Відсутній SashaTv

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1067
  • Рейтинг: +1571/-0
Ferguson AF-2818SE 8-ки на дисплеї
« Відповідь #5 : 06:44:33, 24 Грудень 2010 »
Перевірити наявність 2.5v на катоді D301/стоїть вище ОЗУ/.
« Останнє редагування: 06:48:08, 24 Грудень 2010 від SashaTv »
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

Відсутній sasha19722201

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 518
  • Рейтинг: +17/-0
Ferguson AF-2818SE 8-ки на дисплеї
« Відповідь #6 : 07:19:23, 24 Грудень 2010 »
На  301 2,6 в присутні
« Останнє редагування: 07:20:50, 24 Грудень 2010 від SashaTv »

Відсутній SashaTv

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1067
  • Рейтинг: +1571/-0
Ferguson AF-2818SE 8-ки на дисплеї
« Відповідь #7 : 07:24:44, 24 Грудень 2010 »
Тоді чи визначаєтся проц JTAGом-якщо ні,то опір виміряти опір катод D301-маса приймача в обидві сторони/бажано цифровим тестером/.
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

Відсутній sasha19722201

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 518
  • Рейтинг: +17/-0
Ferguson AF-2818SE 8-ки на дисплеї
« Відповідь #8 : 09:01:01, 24 Грудень 2010 »
визначати  проц JTAGом ще не пробував (треба ще нагадати як),а опір 0,047  і 1,7 Ком

Відсутній SashaTv

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1067
  • Рейтинг: +1571/-0
Ferguson AF-2818SE 8-ки на дисплеї
« Відповідь #9 : 10:13:44, 24 Грудень 2010 »
а опір 0,047
Це напевне опір шини 3.3v відносно маси-і це норма.По 2.5v короткого чи явно заниженого опору нема-проц з тим,що "живий"/ще чи визначаєтся проц JTAGом??/.Далі можна перевірити Q901 /кренка на 5v біля розєму з БЖ на материн/,та інше.По простому це все-далі  частотомір,осцилограф та ін.
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

Відсутній sasha19722201

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 518
  • Рейтинг: +17/-0
Ferguson AF-2818SE 8-ки на дисплеї
« Відповідь #10 : 17:59:21, 24 Грудень 2010 »
Проц джитагом визначаэться!!!

Відсутній sasha19722201

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 518
  • Рейтинг: +17/-0
Ferguson AF-2818SE 8-ки на дисплеї
« Відповідь #11 : 18:11:35, 24 Грудень 2010 »
Але при вызн Flash Programming

Відсутній Роман.МАР

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 24
  • Рейтинг: +153/-0
  • Roman
Ferguson AF-2818SE 8-ки на дисплеї
« Відповідь #12 : 21:01:10, 24 Грудень 2010 »
1.Запусти програмку''Безымянный-Wall
2.Запусти''jkeys''
3.Flash Programing.Флешка повинна оприділитися.
мар.

Відсутній sasha19722201

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 518
  • Рейтинг: +17/-0
Ferguson AF-2818SE 8-ки на дисплеї
« Відповідь #13 : 21:33:20, 24 Грудень 2010 »
Запускав Wall ні яких змін .Спробував на робочому 6318,хоч і не оприділилася сама ,але при виборі напр 3900 пустило в меню програмування флешки

Відсутній SashaTv

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1067
  • Рейтинг: +1571/-0
Ferguson AF-2818SE 8-ки на дисплеї
« Відповідь #14 : 06:59:39, 25 Грудень 2010 »
Вмикаєм приймач,потім вмикаєм sticontrol-ініт-так робится?Процедуру повторити декілька разів.Перевірити чи є живлення флеш 3.3v-далі заміна.В атачі ще одна версія/en/.
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

 

Нові моделі FERGUSON AF-6600 CK, AF-6600 2CK

Автор stepan_kvРозділ AF-3100 CK, AF-6600 CK, AF-6600 2CK

Відповідей: 7
Переглядів: 2930
Остання відповідь 12:48:08, 16 Червень 2008
від Astronomy
Arion,Ferguson, Openbox 1700..Лемберг..все про них

Автор vampirРозділ AF-XX18

Відповідей: 386
Переглядів: 76922
Остання відповідь 08:08:40, 23 Листопад 2015
від vasjabr
Ferguson 3318: через 2-3хв. зависає, на табло 0.

Автор kristin33Розділ AF-XX18

Відповідей: 6
Переглядів: 1945
Остання відповідь 07:54:28, 08 Серпень 2009
від vaha69
Куплю у Львові Ferguson Ariva100HD (120HD Combo)

Автор savsavРозділ Куплю - Продам

Відповідей: 8
Переглядів: 2965
Остання відповідь 18:26:38, 29 Липень 2012
від Ronaldo
Софт для FERGUSON FX6600CR FX7600UCI

Автор bodyanРозділ AF-3100 CK, AF-6600 CK, AF-6600 2CK

Відповідей: 23
Переглядів: 5484
Остання відповідь 16:50:47, 14 Червень 2010
від SashaTv