Автор Тема: Глобо 6000 и Дисек 8*1  (Прочитано 2193 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній adri

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 10
  • Рейтинг: +0/-0
Глобо 6000 и Дисек 8*1
« : 14:58:17, 22 Грудень 2010 »
Допоможит  подружити  дисек 8-1  з Глобо 6000. Поставив дви тарилки  на 5 голив на ДИсек 8-1 але Глобик не пидтримуе  протоколу 1.1 и 1.2  шо  робити, може е яка прошивка  з пидтримкою  цих протоколив.????.

Відсутній slavon

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 4219
  • Рейтинг: +5046/-57
  • Слава Героям ОУН-УПА! Cлава воякам СС "Галичина"
Глобо 6000 и Дисек 8*1
« Відповідь #1 : 15:04:54, 22 Грудень 2010 »
Цитувати
не пидтримуе  протоколу 1.1 и 1.2
1.1 цей Глобо точно не підтримує, а 1,2 (Мотор) підтримує і доволі успішно. Треба що б Ваш дісік пітримував даний протокол і все буде працювати навіть в режимі "каскадінгу". Перевірено мною особисто на 10/1 дісіку (в білій пласмасовій коробці, просував їх колись СС м. Запаріжжя) і Ратек 8/1.  Недавно взяв 8 портовий дісік Глобо - той точно 1,2 протоколу не тримає - тільки 1.1
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Відсутній adri

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 10
  • Рейтинг: +0/-0
Глобо 6000 и Дисек 8*1
« Відповідь #2 : 16:00:50, 22 Грудень 2010 »
Дисек 8/1 Ратек  на нему  написано що  прошитий на протоколи 1.1  и 1.2 .На тюнери Глобо 4100  порти  виставляю 1-8 та 8-8 и все чудно  працюе.  А як налаштувати Глобо 6000 у режими  МОТОР  допоможить...

Відсутній slavon

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 4219
  • Рейтинг: +5046/-57
  • Слава Героям ОУН-УПА! Cлава воякам СС "Галичина"
Глобо 6000 и Дисек 8*1
« Відповідь #3 : 17:55:42, 22 Грудень 2010 »
Вам потрібно налаштувати в тюнері Ваш дісік 8/1 по протоколу 1.2 (мотор). Для цього стаєте на канал супутнику який включений у Вас на 1 порт дісіку. Заходите в налаштування супутників - виставляєте, для даного супутнику, в налаштуваннях протокол 1.2 (мотор). Заходите в розширенні налаштування мотору і відразу нажимаєте на команду "Зберегти" 3 (три) рази. Потім покроково, якщо потрібно, повертаєте антену на схід (або на захід) до появи сигналу зі супутника (появи зображення на каналі із супутнику). Нажимаєте на команду "Зберегти" 3 (три) рази.  Виходите з налаштувань дісіку.
Повторюєте все вище написане для наступних супутників.
Виключєте приймач в стен-бай і обезточуєте його - щоб дісік приймач запамятали свої налаштування.
Все за 1-2 хв. можна насолоджуватись переглядом.
« Останнє редагування: 05:42:46, 23 Грудень 2010 від slavon »
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Відсутній adri

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 10
  • Рейтинг: +0/-0
Глобо 6000 и Дисек 8*1
« Відповідь #4 : 14:21:00, 23 Грудень 2010 »
Дуже  вдячний  за  видповидь, але в  мене  стационарни  антени  на 5  голив ,  й треба  налаштувати  порти  дисега  на  ци  голови.

Відсутній slavon

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 4219
  • Рейтинг: +5046/-57
  • Слава Героям ОУН-УПА! Cлава воякам СС "Галичина"
Глобо 6000 и Дисек 8*1
« Відповідь #5 : 16:34:33, 23 Грудень 2010 »
А я Вам про які антени написав ???  :2funny: :2funny: :2funny:  Звичайно про стаціонарні, все перевірено особисто і працює  ca.,
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

 

Приховані можливості приймачів "Глобо"!

Автор gotsanyukРозділ Globo, Digital, Opticum, Orton і їх клони

Відповідей: 5
Переглядів: 8651
Остання відповідь 13:40:24, 10 Жовтень 2010
від oldmi
проблема Globo 6000 "нема сигналу"

Автор sokilРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 7
Переглядів: 1258
Остання відповідь 18:45:04, 02 Травень 2009
від chikosh
Розподіл пам'яті в Глобо 3ххх-6ххх відповідно до версії загрузчика.

Автор YaroРозділ 3000- 6000..

Відповідей: 0
Переглядів: 1497
Остання відповідь 17:12:27, 09 Жовтень 2007
від Yaro
Схема вхідних контурів головки цифрових тюнерів (глобо, лемберг)

Автор ZubrРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 1
Переглядів: 773
Остання відповідь 17:08:33, 28 Січень 2009
від llyova
Глобо і МГМ 10е 12717 гор 7036

Автор DirtyРозділ 3000- 6000..

Відповідей: 2
Переглядів: 1896
Остання відповідь 22:09:36, 16 Травень 2007
від Dirty