Автор Тема: Interstar 8001s після прошивки LNBI  (Прочитано 3235 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній zorrow

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 24
  • Рейтинг: +1/-0
Interstar 8001s після прошивки LNBI
« : 21:27:55, 20 Грудень 2010 »
Golden Interstar 8001s після прошивки 10-15ть сек.робить канали переключає правда без сигналу потім виключається на табло LNBI . Коли вшиваю саму прошивку без каналів
на екрані меню коли захожу в
установки спутника минюшка пропадає на табло світе LNBI
прошивки пробував міняти (DSR8001PR-S-12Jun2008. DSR8001PR-S-25Mar2009.DSR8001PR-S-29Apr2009.DSR8001PR-S-HS-5Oct2007. шиється добре та робити не хоче.
Підкажіть в чому причина

Відсутній SashaTv

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1067
  • Рейтинг: +1571/-0
Interstar 8001s після прошивки LNBI
« Відповідь #1 : 21:48:05, 20 Грудень 2010 »
Напруга на вході LNB приймача?
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

Відсутній zorrow

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 24
  • Рейтинг: +1/-0
Interstar 8001s після прошивки LNBI
« Відповідь #2 : 21:50:30, 20 Грудень 2010 »
0 . ну до прошивки він робив

Відсутній SashaTv

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1067
  • Рейтинг: +1571/-0
Interstar 8001s після прошивки LNBI
« Відповідь #3 : 21:54:37, 20 Грудень 2010 »
Збіг випадковості.А можливо при підключенні коротнули вхід LNB.Там є ключовий транзистор по живлення LNB Q503 та схема контролю жилення LNB на Q508 та ін.Схема тут.
« Останнє редагування: 22:08:14, 20 Грудень 2010 від SashaTv »
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

Відсутній zorrow

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 24
  • Рейтинг: +1/-0
Interstar 8001s після прошивки LNBI
« Відповідь #4 : 22:03:16, 20 Грудень 2010 »
дуже вдячний за відповідь я уже перебирав в голові знайомих де взяти такий же 8001 щоб з тюнера
на тюнер. А паяльник під рукою  завжди.

Відсутній sergeny

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 478
  • Рейтинг: +188/-20
Interstar 8001s після прошивки LNBI
« Відповідь #5 : 05:20:44, 21 Грудень 2010 »
А що ви хочете з тюнера на тюнер ??? Шити ??? Вони чудово шиються і з компа.
Повірте наставив їх в свій час.До сих пір вони мені подобаються.
А те що викидає на табло буває коли коротить в антенному хазяйстві.
І якщо нуль на виході то як тоді у вас показує  :o

Відсутній zorrow

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 24
  • Рейтинг: +1/-0
Interstar 8001s після прошивки LNBI
« Відповідь #6 : 21:06:25, 22 Грудень 2010 »
(з тюнера на тюнер),  був такий випадок коли після
прошивки компом  Interstar перезагружався а (з тюнера на тюнер) вилічився. ((І якщо нуль на виході то як тоді у

вас показує)) Я написав  "канали переключає правда без сигналу"  малося на увазі  що картинки нема сам список.

По Interstarу  викинув р509. напруга 0.  викинув  Q506
напруга 0. ключовий транзистор по живлення LNB Q503
перемкнув базу з колектором ---працює  вже добу.

Хотілось б знать транзистор Q503 це захист по живлення LNB
чі яке його призначення ?

Відсутній SashaTv

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1067
  • Рейтинг: +1571/-0
Interstar 8001s після прошивки LNBI
« Відповідь #7 : 22:05:42, 22 Грудень 2010 »
Вимкнення живлення LNB в чекаючому режимі.
Незрозуміло
Цитувати
викинув р509. напруга 0.  викинув  Q506
напруга 0. ключовий транзистор по живлення LNB Q503
перемкнув базу з колектором
Запаюйте елементи назад і вкажіть напруги на базі та колек Q506.
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

Відсутній zorrow

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 24
  • Рейтинг: +1/-0
Interstar 8001s після прошивки LNBI
« Відповідь #8 : 22:14:52, 22 Грудень 2010 »
на колект. 0  емі 18.6,  база точно не помню приблизно під 18в

Відсутній SashaTv

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1067
  • Рейтинг: +1571/-0
Interstar 8001s після прошивки LNBI
« Відповідь #9 : 22:23:43, 22 Грудень 2010 »
Це дані по Q503 ключовий транзистор і він закритий.Доречі,в меню приймача живлення LNB часом невимкнене.
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

Відсутній zorrow

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 24
  • Рейтинг: +1/-0
Interstar 8001s після прошивки LNBI
« Відповідь #10 : 22:30:41, 22 Грудень 2010 »
в меню приймача живлення LNB вкл.
 я думаю що це в ньому причина Q503 . та замінити  нема чим.

Відсутній SashaTv

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1067
  • Рейтинг: +1571/-0
Interstar 8001s після прошивки LNBI
« Відповідь #11 : 22:39:40, 22 Грудень 2010 »
Q503 добрий.А на колекторі Q506 має бути близько нуля.Для проби можете коротнути колект Q506 на масу-має появитись напруга живлення LNB.
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

Відсутній zorrow

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 24
  • Рейтинг: +1/-0
Interstar 8001s після прошивки LNBI
« Відповідь #12 : 22:56:46, 22 Грудень 2010 »
я коротив базу  Q503-го через резістор 1к на корпус.
 то резістор грівся а напруга  ніяк не реагувала
А на ваш погляд  в перемкнутому  стані  він  працювать з годик
зможе чи ні а то я вже його зібрав. 

Відсутній SashaTv

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1067
  • Рейтинг: +1571/-0
Interstar 8001s після прошивки LNBI
« Відповідь #13 : 23:08:16, 22 Грудень 2010 »
Транзистор Q503 тестером неперевірявся.Тоді виходить,що в нього пробитий емітер-база.Працювати приймач звісно буде-але потрібно буде вимикати його після перегляду повністю."Оптимально"- це  випаяти Q503 -та замкнути емітер-колектор.Особисто нерозумію,чому нехочете довершити ремонт.Підходить любий з подібними параметрами.
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

Відсутній zorrow

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 24
  • Рейтинг: +1/-0
Interstar 8001s після прошивки LNBI
« Відповідь #14 : 23:24:27, 22 Грудень 2010 »
Транзистор Q503 тестером я перевіряв  правда електронним  веде він себе так
як будто він не кремнієвий а германієвий . а з наших що можна   816  837  818
так він  составний

 

Свіжі прошивки для Skybox F3, Skybox F5, Skybox M3

Автор bodyanРозділ Skybox

Відповідей: 0
Переглядів: 7817
Остання відповідь 19:32:12, 29 Березень 2013
від bodyan
Свіжі прошивки для Amiko MicroHD, MicroHD SE, MiniHD, MiniHD SE

Автор bodyanРозділ Amiko

Відповідей: 17
Переглядів: 23170
Остання відповідь 16:35:43, 14 Квітень 2019
від serp118
Прошивки для Gi HD Slim 3 /Slim M

Автор oqlanРозділ Galaxy Innovations

Відповідей: 1
Переглядів: 4308
Остання відповідь 05:33:18, 14 Червень 2018
від vasjabr
Dynavision Spark - потрібен імідж прошивки spark

Автор sasha19722201Розділ Прошивка, плагіни, списки каналів

Відповідей: 7
Переглядів: 4588
Остання відповідь 07:14:19, 20 Лютий 2015
від sasha19722201
Свіжі прошивки для Openbox SX4Base/SX4/SX6/SX9/SX9Combo

Автор bodyanРозділ Openbox HD S4 / S5 / S6 / S7 / S8 / S9

Відповідей: 12
Переглядів: 12329
Остання відповідь 19:18:04, 23 Лютий 2019
від arrows