Технічний відділ > Практика встановлення антен.

Проблема при налаштуванні тарілки.

<< < (8/11) > >>

sergeny:

--- Цитата: sashko2 від 18:11:25, 06 Травня 2011 ---Пригадую як років 12 тому ставив першу тарілку ,
мені такого ніхто не розповідав... :2funny:

--- End quote ---
А ми в 1993 році два тижня сканували небо(один сканував,а другий крутив потенціометром) поки незнайшли в літературі що таке геостаціонарна орбіта. :o  :2funny: :2funny:

Клич спеца і неморочи проміжність між ногами :2funny:

VANOS:
Пробуєш все що радять, і з часом виробиш свою методику установки. Якщо ж це одиночна установка то краще поклич спеціаліста.  O0

Полторацкий В.:

--- Цитата: sergeny від 19:20:02, 06 Травня 2011 ---
--- Цитата: sashko2 від 18:11:25, 06 Травня 2011 ---Пригадую як років 12 тому ставив першу тарілку ,
мені такого ніхто не розповідав... :2funny:

--- End quote ---
А ми в 1993 році два тижня сканували небо(один сканував,а другий крутив потенціометром) поки незнайшли в літературі що таке геостаціонарна орбіта. :o  :2funny: :2funny:

Клич спеца і неморочи проміжність між ногами :2funny:

--- End quote ---
Дякую хто дійсно хоче підсказати, допомогти та дійсно вирішиту дану проблему. Я питав не для того, аби заробити чи там ще що небуть...!!! Дану проблему я рішу без допомоги проміжності між ногами, завтра вам на ці проміжності покажуть другі. А всі частоти, коди на практично всіх тюнерах я завожу без шпаргалок та ставлю антени не один рік!!!!  ДЯКУЮ zloj vitos,  saray та іншим які думали та радили. Я затрачу час та найду причину данної проблеми.

hmura:
Удачі тобі , але налаштовуй  антену напряму конвертор - приймач  :2funny:

sergeny:

--- Цитата: Полторацкий В. від 20:02:58, 06 Травня 2011 --- А всі частоти, коди на практично всіх тюнерах я завожу без шпаргалок та ставлю антени не один рік!!!!  ДЯКУЮ zloj vitos,  saray та іншим які думали та радили. Я затрачу час та найду причину данної проблеми.

--- End quote ---

Вибачте якщо образив,але якщо ви ставите неодин рік,то чому неможете настроїти за перший раз ???
З 93го як почав професійно ставити приїжджав по два рази тільки у випадку якщо небуло відповідного кронштейна,і треба було варити.А повірте що наставився....
Ще раз вибачаюсь...

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version