Технічний відділ > Практика встановлення антен.

Проблема при налаштуванні тарілки.

<< < (7/11) > >>

Yaro:

--- Цитата: Полторацкий В. від 12:39:41, 06 Травня 2011 ---Більше всього дісек  неправільно направляє і Сіріус я ловлю боковою головкою.

--- End quote ---

Конкретніше: не дисек неправильно направляє, а антена налаштована невірно. Дисек - штука желізова, тупа вона, як її налаштуєш - те і матимеш. При умові, шо сам дісек справний.

gorich:
нагородили три короба...запутали чувака :2funny:
коротше-напряму кабель до центральноi головки,ловиш 11766,якщо рiвень є,але забраження немае,крутиш тршки вправо,поки не появиться рівень та зображення.
настроюеш на максимум.
потім,включаеш інтер,підключаеш до лівої головки,на максимум крутиш лівою головкою.
потім па евронюус і до правої....
після того на на дісеку,лишивши ценральний на місці,пробуеш закрутити кабель послідовно у кожен вхід,доки не зявиться сигнал,в меню не лізь,заблукаеш...удачі An14

iwan75:

--- Цитата: gorich від 16:29:20, 06 Травня 2011 ---після того на на дісеку,лишивши ценральний на місці,пробуеш закрутити кабель послідовно у кожен вхід,доки не зявиться сигнал,в меню не лізь,заблукаеш...удачі An14

--- End quote ---
:2funny:Оригінально...Ту пімпочку встав туди а цю сюди,розжовано далі нікуди.

А може замов спеціаліста ?

nico2:
Так і є наговорили що навіть я стільки всякого почув що фігію,якщо тарілка вже стояла підключи до телевізора ,зроби максимальну гучність включи на пятий канал і крути поки не зареве,далі закріплюй і вже дивись за сигналом!читай яку головку і за що крутити вже понаписували.

sashko2:
Пригадую як років 12 тому ставив першу тарілку ,
мені такого ніхто не розповідав... :2funny:

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version