Приймачі DVB-S/S2 > AF-XX18

METRONIC Evolution2

<< < (2/4) > >>

tbm1:
Залий LOM_boot2018SEC_v20.1  і тоді пробуй заливати софт
А перед тим бажано JTAG стягнути  старий софт (на всяк випадок)
В ЕVO 2 є ще різні види системних плат ,якщо в тебе новіша  версія
то з загрузкою проблем не має бути.Софт від 3018 не підходить.

stepan_kv:
tbm1 JTAG-ом стягують не софт, а фуллфлеш. І софти від 3018 підходять без проблем. Якщо би ти був уважнішим, то замітив би що Software ver.LOMC2530S100SEC. Якщо би було SE, тоді би не підійшов і треба було би заливати софт від  2018SE(old). Так що на майбутнє рекомендую писати речі в яких впевнений, а не давати безглузді поради.

Dovgan, тобі потрібно просто змінити заголовок в буті, як зробити це є на форумі.

ioan:
Імено так,міняеш заголовок і все прошиваеться,я брав софт від 6318 ,завтра подивлюсь,якщо ще є на другому компі виложу готовий підправлений софт.Загрузчик я не міняв,там стояв 17.1 на ньому і шив

stepan_kv:
6318 це ж картоприймачем, а METRONIC Evolution2  без.

tosat:
Звичайно я роблю так: відкриваю Аук 095, завантажуємо бут скажем 17.1,  вибираю з правої сторони там де модель - детект, після чого в вікні, яке появилось включаємо коррекціон та вибираємо бут, сом порт, переводим тьюнер в черговий режим та набираємо на пульті 14802, та тиснемо в кнопку старт а меню на компі, після цього можна зберегти (записати) підкоригований бут та потім залити Аріонером024.
Точно такі самі маніпуляції робиться і з відповідним софтом.
Але, радив би зняти дамп тьюнера Jtag, бо один раз мені попалась стара модель плати - після заливки не було відео і я ледве найшов для неї дамп...
Викладаю ще свої файли, але робив це я ще рік назад..,може треба підправити заголовок софта таким чином як я описав вище...:)

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version