Приймачі DVB-S/S2 > AF-XX18

METRONIC Evolution2

<< < (3/4) > >>

tbm1:

--- Цитувати ---Але, радив би зняти дамп тьюнера Jtag, бо один раз мені попалась стара модель плати - після заливки не було відео і я ледве найшов для неї дамп...
--- End quote ---

В мене була така сама проблема,після заливки софту від 3018 в стару системну плату, тому я порекомондував  скористатись JTAG

--- Цитувати ---tbm1 JTAG-ом стягують не софт, а фуллфлеш
--- End quote ---
-фуллфлеш,дамп-це несутєво,головне зберегти старий дамп на всякий
випадок ,а JTAG можна  стягувати і фуллфлеш (дамп ) і софт і т.д

--- Цитувати ---Так що на майбутнє рекомендую писати речі в яких впевнений, а не давати безглузді поради.
--- End quote ---
-ті поради ,які я давав випробувані на практиці .

bodyan:
Як було написано, дана модель є копією приймача Фергюсон-2018SEx . Дана модель виготовлялась в двох варіантах 2018SE і 2018SEC і різнились тільки відеопроцесором(лакі). Найпростішим варіантом який я бачу є проста заміна буту від приймачів Ferguson, після чого відповідні софти заливатимуться без проблем, тим більше вони є для двох моделей. Усе завдання полягає в розрізненні яка ж дійсно це модель, з описаного зрозуміло, що 2018SEC

stepan_kv:

--- Цитата: tbm1;11419 ---
 -ті поради ,які я давав випробувані на практиці .
--- End quote ---

Але на рахунок 3018 ти проїхав... Погодься.

tbm1:
Якщо версія системної плати REV3.2 - то я проїхав (в таких випадках я заливаю дамп від 3018 і тюнер перетворюється в 3018)
Якщо версія системної плати REV1.3 -то ти stepan_kv проїхав
Заливши софт від 3018-темний екран
--- Цитувати ---Дана модель виготовлялась в двох варіантах 2018SE і 2018SEC і різнились тільки відеопроцесором(лакі).
--- End quote ---

stepan_kv:

--- Цитата: Dovgan;11288 ---Привіт!Зіткнувся з проблемою.Не можу загрузити ПО в evolution2.
  Тюнер-аріоно-подібний.
Software ver.LOMC2530S100SEC
Boot ver.0011.1

--- End quote ---

Я не проїхав :)

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version