Приймачі DVB-S/S2 > 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus
Q-Sat ST-08
pompei:
В мене є така мікросхема M74HC244BL на ній 20 ніг,підходить вона чи ні?
Yaro:
--- Цитата: pompei від 18:52:55, 12 Червня 2012 ---В мене є така мікросхема M74HC244BL на ній 20 ніг,підходить вона чи ні?
--- End quote ---
Абсолютно так.
lvivtelecom:
Доброго дня.
Є така проблемка по Q-sat-у - з'являється гул в динаміках, коли на екрані яскрава (біла) картинка.
Гул не сильний,, але не приємно в тишині.(з іншим тюнером такої проблеми немає)
Підозрюю, що напевно проблема по блоку живлення, але хочу попросити поради в спеців.
ora11:
Доброго дня.Шановні колеги підкажіть що робити з такою проблемою на табло "tUnE",від пульта
не реагує,на екрані ТВ -нічого.БЖ підставляв,перешивав з тюнера на тюнер - без результату.
Yaro:
--- Цитата: ora11 від 07:25:19, 16 Вересня 2012 ---Доброго дня.Шановні колеги підкажіть що робити з такою проблемою на табло "tUnE",від пульта
не реагує,на екрані ТВ -нічого.БЖ підставляв,перешивав з тюнера на тюнер - без результату.
--- End quote ---
Все дуже просто: нема зв"язку процесора по шині I2C з вхідним конвертером. Або сам конвертер здох, або доріжки шини обірвані (їх всього 2), або погана пайка виводів проца на дані доріжки, або (рідко) процесор. Дивитися від ніг конвертера SDTA, SCLT (на проці 89 та 94 ноги). Перевірено на практиці. Ще дивитися по схемі резистори, котрі є в ланці SDTA, SCLT - процесор (R175,R176,R276,R277) - теж на обрив чи на погану пайку. Можлива також зміна величини опорів, перевірити приладом.
Навігація
Go to full version