Приймачі DVB-S/S2 > 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Q-Sat ST-08

<< < (11/14) > >>

pompei:
Діло в тім що там в мене перемичка припаяна була,я один бік відпаяв і відігнув.Як це правильно зробити,бо коли тюнер підключений до компа та й ще довжина кабелів неперевищує 5см,то дуже неудобно припаювати і відпаювати.

Yaro:

--- Цитата: pompei від 12:51:26, 05 Червня 2012 ---ще довжина кабелів неперевищує 5см,то дуже неудобно припаювати і відпаювати.

--- End quote ---
EJTAG теж, мабуть, резисторний? То спробуйте мікросхемний, а то резисторні мають властивість підсирати чоловіка, коли яку дяку мають, і для них те, на якому компі все робиться, теж має значення.

b.wan:

--- Цитата: pompei від 12:51:26, 05 Червня 2012 ---Діло в тім що там в мене перемичка припаяна була,я один бік відпаяв і відігнув.Як це правильно зробити,бо коли тюнер підключений до компа та й ще довжина кабелів неперевищує 5см,то дуже неудобно припаювати і відпаювати.

--- End quote ---
Я припаював два проводки включав потім скручував оголені кінці , подивитись тільки щоб вони нікуди не торкались.

pompei:
b.wan
Поясни будь ласка як правильно підключити до компа.Я вже припаяв два дрота якими можна перемикати Jumper.Включаю потім перемикаю і запускаю прогу но видає то саме.поясни як зробити правильно,я вже замучився,вже третій день підряд.Шкода більш як на пів дороги викидувати все.

b.wan:

--- Цитата: pompei від 16:36:28, 05 Червня 2012 ---b.wan
Поясни будь ласка як правильно підключити до компа.Я вже припаяв два дрота якими можна перемикати Jumper.Включаю потім перемикаю і запускаю прогу но видає то саме.поясни як зробити правильно,я вже замучився,вже третій день підряд.Шкода більш як на пів дороги викидувати все.

--- End quote ---
  Та я теж не спец але по трошку відновлюю и також попадали що не зміг, тепер в запчастинах  бо и заміна флеш не давала толку. На опорах я робив 20 см кабель екранований и без проблем відновлював. Відключав антивирусник пробував різні  джитаги бо деяки антивирусник вирубае.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version