Приймачі DVB-S/S2 > 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Q-Sat ST-08

<< < (4/14) > >>

Ігор Горбусь:

--- Цитата: gotsanyuk від 21:59:27, 15 Лютого 2011 ---
--- Цитата: digeniss від 19:46:05, 15 Лютого 2011 ---Продублюю питання
Хлопці! Думаю якраз купувати цей бюджетний девайс. Але перед тим, будь-ласка, поділіться враженнями

--- End quote ---

ПС: @iwan75 Як ним можна налаштовувати антени.. коли по ньому завжди 70% сигналу  :-Р

--- End quote ---

А білше і не треба , 70% є , значить буде показувати !!!  :-Р :2funny: :2funny: O0 

digeniss:
Дякую всім за оперативне реагування на запитання.

to iwan75

--- Цитувати ---Взагалі що малось на увазі про якість? Сигналу чи зображення?
--- End quote ---
Вибачайте, що так питання сформулював - я мав на увазі зображення. Як воно буде коли розтягнеться на 32" - терпимо чи не дуже?

--- Цитувати ---Може вам з ящика попадеться саме той, один, неповторний, з яким все буде гуд.
--- End quote ---
Може і попадеться, але за теорією ймовірності може попастись й звичайний, з яким щось може бути бед.
to Denja

--- Цитувати ---Модель тв в студію.
--- End quote ---
модель мого тв - samsung 32C530. А як на Вашу думку - може краще взяти якись в районі 650 грн. openbox чи для скромних запитів і цього вистачить?
to gotsanyuk

--- Цитувати ---по ньому завжди 70% сигналу
--- End quote ---
о! що все так погано..?

gotsanyuk:
@digeniss - якщо дивитись звичайного дракона, або інші вільні телеканали, то годиться. А якщо для шари, то зразу кажу, що ні. У мене наприклад на всіх супутниках показує 70% сигналу +\- 10%. Хоча насправді це зовсім не так. Тому якщо шкала сигналу не грає ролі, то це не така вже й проблема.

ПС: На 32 телеку, буде норм зображення. Знаю таких які дивляться і на 50  *-A

iwan75:
Та що ви з тим рівнем сигналу,70 процентів.Напали тут акули сат тв :2funny:І що 70,поставте на цю антену опенбокс буде100 процентів.Яка різниця чим виставити сигнал мені всерівно,був в мене і фас і примус і опен акумуляторний ca.,

iwan75:
digeniss та купуйте той тюнер,нормальний тюнер.Кожен тюнер має свої недостатки, а цей на свої гроші відповідає,народний тюнер, як у в германії фольцваген.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version