Приймачі DVB-S/S2 > 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Q-Sat ST-08

<< < (3/14) > >>

володимир.:

--- Цитата: vitivan від 21:43:24, 20 Січня 2011 ---Якщо написано 2 роки гарантії, то за 2 роки не зламається ні разу.

--- End quote ---
Як кажуть- "Я не проти колгоспу - тільки не в нашому селі.
А взагалі то , нехай хлопці ставлять а ми їх будемо ремонтувати *oohaa*

digeniss:
Продублюю питання
Хлопці! Думаю якраз купувати цей бюджетний девайс. Але перед тим, будь-ласка, поділіться враженнями про якість сигналу а також порадьте - чи буде різнитися якість сигналу якщо підключати через scart і через тюльпан.
До речі, телевізор у мене 32'' lcd. Як воно на ньому виглядатиме?
Дякую! *-I

iwan75:

--- Цитата: Denja від 19:27:16, 20 Січня 2011 ---З"явилися клони на дані приймачі

--- End quote ---
Клон клона :2funny:Розмножуються зарази :2funny:

--- Цитата: digeniss від 19:46:05, 15 Лютого 2011 ---Продублюю питання
Хлопці! Думаю якраз купувати цей бюджетний девайс. Але перед тим, будь-ласка, поділіться враженнями про якість сигналу а також порадьте - чи буде різнитися якість сигналу якщо підключати через scart і через тюльпан.
До речі, телевізор у мене 32'' lcd. Як воно на ньому виглядатиме?
Дякую! *-I

--- End quote ---
Який бюджет - така і якість . Взагалі що малось на увазі про якість? Сигналу чи зображення?Прийом сигналу нормальний,використовую його при встановленні антен,не жалко якщо впаде з висоти :2funny:Зображення теж може бути.
Ой чуть не забув про недостатки.Часто виходять з строю конденсатори в блоці живлення,кварц,погана флешка,слабо реагує на пульт, не більше двох метрів,одного разу тріснув шнур в 220в при підключенні .А так все нормально :2funny:Може вам з ящика попадеться саме той, один, неповторний, з яким все буде гуд.

Denja:
iwan75
Ну непотрібно перебільшувати. Виклав фото вище БЖ, як бачите не самий поганий варіант. Процент браку дуже і дуже малий. А от наставляти ним антени, тут вже вибачте, але соромно має бути.
digeniss
відеосигнал як по скарту так і по тюльпанах по якості однаковий. На свої гроші тюнер дуже непоганий. А якість картинки в більшсті від самого телевізора залежить. Модель тв в студію.

gotsanyuk:

--- Цитата: digeniss від 19:46:05, 15 Лютого 2011 ---Продублюю питання
Хлопці! Думаю якраз купувати цей бюджетний девайс. Але перед тим, будь-ласка, поділіться враженнями

--- End quote ---
Відповім одним реченням: "Яка ціна така і якість" і щоб ви потім не згадували всіх мамів і татів. доречі... Юзаю тиждень такий (4100с із мордою дріма) за таку ціну влаштовує... але я б собі таке не брав в теперішній час.  :2funny: Моя думка, краще докласти і купити бюджетний, але HD приймач.

ПС: @iwan75 Як ним можна налаштовувати антени.. коли по ньому завжди 70% сигналу  :-Р

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version