Приймачі DVB-S/S2 > Strong Atlas HD

Strong Atlas HD

<< < (4/11) > >>

nico2:
Шось не йде шара, у друга перепробував і вручну забивати,і програмулькою не йде ,має бути ще якась примочка типу включення як для ему,оптікум паше без проблем з нтв пакетом а тут чогось не хватає, інет паше і ютуб і все,може кабель потрібен не  перехрещений ,а  патч корд ?хоча тоді б інтернет не робив

Android-80:
Доречі щойно теж грався зі своїм атласом. А почалось все з чистки мого тріакса :-Р Сусід зпочатку не зрозумів нахрена мені віник і труба від пилососа :o, но потім зрозумів, як побачив першу серію з віником і другу з трубою, яка боролась з льодом на мому тріаксі. *oohaa* Ну це не головне...
  Стояла прошивка 2.03 і я вирішив оновити до 2.09. Для початку зберіг сетінги і ключики, а тоді аж прошив. Після чого скинув рес в заводські, оновив попередньо збережені ключики і канали, налаштував сітку, закинув файл сервака(програмульку виставляв) і перезавантажив рес. Що можу сказати?
1.Мотором крутить нормально.(поправили проблему по 1.2).
2.Медіаплеєр робить теж добре і з компа по сітці і з накопичувача.
3.Серваки з халявною шарою виключив нах, щоб апарат не грузити і залишив свої налаштування. Доречі робота шаріка покращилась. SD-1-5 cek, HD-3-10cek. O0

ЗІ.На останній прошивці апарат відчутно шустріший став, раніше трохи тормозив з "різкими" командами, а зараз все супер. Це не є якийсь супер-пупер апарат, но ціною-якістю-софтом і іншими критеріями повинен поповнити ряди народних тюнерів. ca.,

nico2:
шарік  чому може у мене не йти?може в менюшці є якась хитра активація

--- Цитувати ---"F1" + "111": Выбор режима шаринга
"F1" + "555": настройки Ethernet IP (Only when Ethernet CSC selected)
"F1" + "666": настройки Ethernet Server (Only when Ethernet CSC selected)
--- End quote ---
"F1" + "111" не дає ніякої реакції

nico2:
Добив я свої атласи, вводив вручну айпішники не робила шара хоч трісни ,хоча ю-туб та все інше без проблем,зробив щоб сам собі оприділив айпішник автоматом шара пішла на бесплатний тест на віасат,буду надіятись шо піде й нтв+, коротше я розумію так,раз не паше коли вводиш вручну значить намутили десь в редакторі,тим більше що на російському алфавіті куча іерогліфів, другий глюк до речі на тайгерах теж звук на тві йде ривками ,а так шара паше на віасаті супер

SERS3333:
Викладіть список каналів , кому не жалко

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version