Приймачі DVB-S/S2 > Strong Atlas HD
Strong Atlas HD
nico2:
А якби ще була інструкція по налагодженню шари через лан ціни би вам не було,дуже хочеться подякувати по людськи та боюсь бананів як президент яець!
nico2:
Реально хтось може сказати чи робить на цьому девайсі шара чи ні,і чи така ж процедура налаштування як на тайгері чи чимось відрізняеться,цікавляться а я поки що не маю часу розбиратися начався передноворічний дурдом з телевізорами прошивками і т.д. краще б поїхав у відрядження в антарктиду де нема сусідів і родичів
nico2:
якщо хтось налаштував на ньому шару дуже прошу викласти мінімальну інструкцію з нюансами ,заздолегідь вдячний.
Android-80:
Нажаль немаю доступу з дому до робочого компа(виключений чи ще якась байда), тому скину завтра з роботи один цікавий файлик по налаштувані шуріка :2funny: An14
nico2:
Поюзав я цього девайса,і складаеться враження що в майбутньому стронг буде торгувати тюнерами які будуть переключати канали від думки, дійсно аппарат зроблений для людей, включаеш контроль гучності і запамятовуе гучність на кожному каналі окремо яку встановив , кнопка десять останніх каналів взагалі хороша примочка, підключив до інету сам собі оприділив айпішник, транспондери та супутники вводити кращого меню не зустрічав, особливо для 36, редактор вмикаеться одніею кнопкою, режим екрану також, коротше і тюнер і пульт враження склали дуже приемне ще якщо шарік забиваеться за допомогою програмульки як пише пан Андроїд до речі дуже вдячний йому,то мені здаеться що дрімам прийдеться подвинутися особливо 500 серії з їхніми замутками,едине шо не подобаеться шо списки фаворитів добавляються до основних ,а не вмикаються окремо,але на відміну від опенів їх хоч вимкнути можна.
Залишіть в спокої Dream. Приймач займає своє місце у певної категорії користувачів і нікуди посуватись не збирається :2funny: Проханння розставляти окрім коми ще й інші розділові знаки,
Навігація
Go to full version