Автор Тема: зміна майстер кода  (Прочитано 7164 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній qvestyara

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 120
  • Рейтинг: +23/-0
  • Use It
зміна майстер кода
« : 11:34:16, 05 Грудень 2010 »
Питання. Чим можна змінити в цьому приймачі майстеркод

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3002
  • Рейтинг: +3750/-0
зміна майстер кода
« Відповідь #1 : 14:11:40, 05 Грудень 2010 »
Питання. Чим можна змінити в цьому приймачі майстеркод

Хе-хе, та то ж елементарно, qvestyara, правда інфа конфіденційна. Можу запропонувати інші варіанту захисту:

1.Від дітей. Тут не проблема! Розбираємо пульт і дідрізаєм контакт від кнопки -нуль-, але перед тим пароль змінити потрібно, щоб самому полуничку переглядати.

2.Для прошивальщиків. Тут ще простіше. Для прикладу загрузчик в тюнері 1.0.6 , заходим в нех-редактор і правимо, наприклад, на 1.3.2 :-Р Після тої процидурки з тюнера на тюнер прошивка не проканає, нівіть з "чарами з кольоровими кнопками" *-A Но з компом тюнерок і надалі матиме можливість спілкуватись Удачі. An14

Відсутній Denja

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 357
  • Рейтинг: +132/-2
зміна майстер кода
« Відповідь #2 : 20:02:07, 05 Грудень 2010 »
Але по суті сам майстер код не міняється, бо закладлений в прошивці. Хоча якшо влізти глибше, то десь там в коді можна і колупнути.

Відсутній vova-sp

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 145
  • Рейтинг: +60/-1
зміна майстер кода
« Відповідь #3 : 22:28:26, 05 Грудень 2010 »
Пробував загрузчик в тюнері 1.0.6 , мiняв нех-редакторі правив,  на 1.3.2  Після тої процидурки з тюнера на тюнер прошивка пiшла як по маслi. Змiн нема нiяких. :'(

Відсутній SERS3333

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 661
  • Рейтинг: +1214/-7
зміна майстер кода
« Відповідь #4 : 16:06:33, 06 Грудень 2010 »
Пробував загрузчик в тюнері 1.0.6 , мiняв нех-редакторі правив,  на 1.3.2 
Чи відображається при цьому новий номер загрущика в меню -інформація ?
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...

Відсутній vova-sp

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 145
  • Рейтинг: +60/-1
зміна майстер кода
« Відповідь #5 : 16:31:11, 06 Грудень 2010 »
Не зауважив в iнформацiю не заходив, але зробив такий експеремент колись була прошивка стара 21 вона якраз i не шилася з тюнера на тюнер, я глянув якi цифри в 21 прошивцi i пiдправив в 1.3.31 i таякби получилось.

Відсутній qvestyara

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 120
  • Рейтинг: +23/-0
  • Use It
зміна майстер кода
« Відповідь #6 : 15:34:41, 09 Грудень 2010 »
Ну варіант з відрізанням контактів в пульті не підходить.......

просто ситуація така, сам тюнер стоїть в барі і один "розумний" бармен розказав всім код, і відповідно власник хоче зробити так, шоб вони не мали доступу до настройки тюнера і до деяких каналів.. вот того і виникло таке питання..

варіант розпакувати прошивку підходить але питання чим її розпакувати


міняти версію загружчика шоб тюнер не прошивався, в тому немає необхідності, питання стоїть про заміну майстеркода

Відсутній iwan75

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 188
  • Рейтинг: +474/-250
зміна майстер кода
« Відповідь #7 : 17:39:44, 09 Грудень 2010 »
qvestyara в інструкції цього приймача є пункт зміна батьківського пароля.Змінити його можливо якщо вам відомий старий.До чого тут мастеркод.

Відсутній Denja

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 357
  • Рейтинг: +132/-2
зміна майстер кода
« Відповідь #8 : 19:04:14, 09 Грудень 2010 »
Бармен його знає, відповідно з кодом облом, а потрібно шоб був. Короче тяжко, легше бармена змінити :)

Відсутній Остап

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 805
  • Рейтинг: +398/-16
  • Медицина лікує людей а ветеринарія людство!
зміна майстер кода
« Відповідь #9 : 20:15:01, 09 Грудень 2010 »
А ще як варіант підсадити бармена на травку за місяць забуде власне імя

Відсутній carder

  • Китайський насяльніка
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 555
  • Рейтинг: +322/-3
  • Використання ядерної зброї, призведе до кніця!
зміна майстер кода
« Відповідь #10 : 20:17:07, 09 Грудень 2010 »
Хай ключі видалить з ресивера та поставе на ком-порт перемикач от і все.

А бармену скаже ще раз рагелі всуниш на.........й з роботи вилетиш, от і вси питання можна закривати.
Всі питання  до мене по контактам:
Telegram @Gemostator
Продовження підписок Funcam and Gshare за реальними цінами а не таким як в інтернеті!!!

Відсутній Denja

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 357
  • Рейтинг: +132/-2
зміна майстер кода
« Відповідь #11 : 22:00:10, 09 Грудень 2010 »
Як то ключі видалити. Як же їх потім самому тримтячими руками потім вночі назад забивати ))) Короче бармена на палю :)

Відсутній Yaro

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3472
  • Рейтинг: +2314/-0
  • Радіолюбовник. ЗАКАРПАТТЯ !
зміна майстер кода
« Відповідь #12 : 06:43:59, 10 Грудень 2010 »
варіант розпакувати прошивку підходить але питання чим її розпакувати
WinHex-ом, HexEditor-oм та їм подібними.
JTAG/EJTAG на 74HC244N.Реанімація приймачів.

Відсутній Der

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 66
  • Рейтинг: +27/-3
зміна майстер кода
« Відповідь #13 : 12:57:43, 10 Грудень 2010 »
То де ж він той майстер-код в прошивці знаходиться?
Як його у HEH-редакторі знайти?
Як змінити?   >:(


Openbox X-820CI, Globo 7010S, Orton 4100C

Відсутній qvestyara

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 120
  • Рейтинг: +23/-0
  • Use It
зміна майстер кода
« Відповідь #14 : 17:01:16, 10 Грудень 2010 »
ну бармена не звільниш, великий бар))) обслуговуючий персонал більше 100 людей))) всіх звільняти не варіант, а дати по пальцях не помагає

через HEX редактор варіан хороший лишилося знайти що редагувати

 

Зміна лого при запуску 8004 та 8004 супер

Автор cheater2Розділ Eurosat DVB-8004

Відповідей: 2
Переглядів: 1795
Остання відповідь 01:07:37, 20 Січень 2009
від cheater2
Зміна графічного інтерфейсу (GUI) Евросата 8004

Автор GAAРозділ Eurosat DVB-8004

Відповідей: 1
Переглядів: 2472
Остання відповідь 18:46:12, 12 Лютий 2009
від bodyan
Зміна лого на Amiko SHD-8900 Alien

Автор Іван ЛютийРозділ Amiko SHD-8900 Alien

Відповідей: 10
Переглядів: 3903
Остання відповідь 11:52:55, 14 Грудень 2014
від Іван Лютий
BlackHole 2.1.5 FIX DM800HD - зміна розкладки пульта

Автор mlazРозділ Dreambox

Відповідей: 22
Переглядів: 8900
Остання відповідь 13:04:14, 04 Жовтень 2016
від Astronomy
[UFS-910] Зміна програмного забезпечення

Автор bodyanРозділ Інструкції (FAQ)

Відповідей: 0
Переглядів: 4334
Остання відповідь 15:33:36, 15 Жовтень 2007
від bodyan