Приймачі DVB-S/S2 > Samsung DSR-9400

Прошивка на Самсунг DSR 9400 VIA !!!

<< < (140/152) > >>

Yaro:

--- Цитата: VIK-m від 19:33:11, 19 Жовтня 2009 ---...а от на програматор яким Ви користувались для карти на pic 16f84 я б глянув, він для ГОЛД підійде? а то я на деяких схемках таких бачив що його можна використовувати для карт, але яких, ГОЛД підійде?

--- End quote ---

Якщо нема програматора типу Фенікс - то краще з Голдкартою не заморочуватися, по собі знаю. Повернись лицем до ПікКарти (зельонки) - тим більше, що прошивати треба тільки сам контролер, тут тобі і простий JDM-programmer допоможе.

zloj vitos:

--- Цитата: VIK-m від 17:41:18, 19 Жовтня 2009 ---Доброго часу доби, всім!
От і я прошуршав зі своїм 9400, тобто поміняв йому кондер біля ВЧ блоку, бо небуло сигналу, а от карти ГОЛД ще вибачайте не прошив, незібрав ще програматора поскладніше. ...а простенкі нічого не шють.

--- End quote ---
Треба прошити лише пік,а для цього потрібен прогер на ОДНОМУ транзисторі,яким легко шьються Голд картки(допотопний контролер PIC16F84)

VIK-m:
Yaro, так в мене немає такої карти, є ФАН-2шт. і ГОЛД-2шт.
Я раніше думав що ГОЛД можна просто ЖДМ програматором  прошити в ній ПІК. Цей висновок я зробив з вигляду одного ЖДМ програматора на одному транзисторі, до нього був прикручений картоприймач.
zloj vitos, значить я все ж таки зробив правильний висновок.
Ви змогли би мені допомогти, може у Вас є схемка?

Yaro:

--- Цитата: VIK-m від 10:37:48, 20 Жовтня 2009 ---Yaro, так в мене немає такої карти, є ФАН-2шт. і ГОЛД-2шт.
Я раніше думав що ГОЛД можна просто ЖДМ програматором  прошити в ній ПІК. Цей висновок я зробив з вигляду одного ЖДМ програматора на одному транзисторі, до нього був прикручений картоприймач.

--- End quote ---
Є і такий програматор, я ж не казав, що нема. З власного досвіду кажу, що є проблеми (у мене особисто були) при роботі даного програматора з ГОЛДами.Тому і не радив. Якщо в інших є позитивний досвід роботи в цьому напрямку - так це тільки на краще :) Все ж особисто раджу Фенікс - з ним нема ніяких проблем...Ну а карту-зельонку зробити - то не важко, колись сам робив і вони навіть працювали  :2funny: 

zloj vitos:
На одному транзисторі в мене зібраний прогер,але схемка залишилась на старому сат.сістем форумі(сторінку його я зберіг,але схемка там дуже маленька-не розібрати) ось близька до неї на 2-ох транзисторах http://migera.ru/radio/jdm.html.І ще головне правильно настроїти ICPROG

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version