Приймачі DVB-S/S2 > Samsung DSR-9400
Прошивка на Самсунг DSR 9400 VIA !!!
VIK-m:
--- Цитата: Astronomy від 17:53:14, 19 Жовтня 2009 ---можете взять фан карту там взагалі програматор простенький, можна найти стару карту на pic 16f84 тут теж не складний програматор
--- End quote ---
на фанку я паяв програматор на ЛПТ порт той шо на трьох резисторах по живленню для карти. в результаті в меню тюнера пише шо це карта конакс але зайти на неї я неможу, ніякої інформації більше ніяк я побачити неможу і кодовані канали не відкриває(детальніше я про це описував кілька постів раніше).
...а от на програматор яким Ви користувались для карти на pic 16f84 я б глянув, він для ГОЛД підійде? а то я на деяких схемках таких бачив що його можна використовувати для карт, але яких, ГОЛД підійде?
P.S. а може спробувати ПІК впаяти в тюнер, зробити по аналогії адаптера програматора для ПІК, но судячи по опису потрібно ще й ЕПРОМку приліпляти хоч і з пустими ключами?
BRISNIK:
Хлопці.Нешукайте в попі серце.картка шиїця тільки під CONACS це написано не в одному топіку!
tosat:
Коли я прошиваю гольдкарту для цього ему, і ставлю в тьюнер, то можу зайти в меню карти, де написано, що епром порожній..
Користуюся фірмовим програматором Duolabs CAS3...
BRISNIK:
коли відкриваєш уменю інфу про карту вона пише зразу у якій системі працює .У VIACCESчи CONACS от це все що потрібно для 9400.Я так зрозумів що вмонтований модуль CONACS у9400 використовуеться для роботи ЭМУ.І щоб це ЭМУ запустити потрібна карта от і все.Дуже вибачаюсь за орфографію.
BRISNIK:
додам.якщо карта пише що вона CNACS тоЭМУ зразуж і працює
Навігація
Go to full version