Приймачі DVB-S/S2 > Samsung DSR-9400
Прошивка на Самсунг DSR 9400 VIA !!!
VIK-m:
дякую.
в мене є дві фанки і дві голд карти. шив фанки тому що нехотів збирати програматор складний для голд карт. фанки пробую шити обидві і ось така байда виходить. буду пробувати голд картами надалі, але хотів би щоб хтось дав справну схемку простого програматора для голдкарт, бо ті що я паяв на одному транзисторі, на двох, на них матюкається айсіпрог 0000н. інструкції перечитував десятки разів, за цей час міг бі спокійно спяти якогось там джоніса для карт.
Yaro:
--- Цитата: VIK-m від 08:05:29, 16 Жовтня 2009 ---я паяв на одному транзисторі, на двох, на них матюкається айсіпрог 0000н.
--- End quote ---
Забий на ICProg, візьми JGProg - він практично безглючний. Голдкарти з Феніксом шиє на ура. Простий програматор для карт типу Голдкарта є, але це конкретно під PicCard - тобто для карт з окремо винесеними на плату карти чіпами. Ім"я йому - JDM Programmer.
SERS3333:
--- Цитата: VIK-m від 00:31:48, 16 Жовтня 2009 ---
1.прошив до версії 1.1маріо
ШО РОБИТИ?
--- End quote ---
Яким чином прошивав , якщо джигом , то можу скинути робочий готовий дамп
VIK-m:
[/quote]
Яким чином прошивав , якщо джигом , то можу скинути робочий готовий дамп
[/quote]
версію1.0 шив джитагом, а 1.1 шив вже через ком-порт. Якщо можна то скиньте ( vik-moroz@yandex.ru )
VIK-m:
--- Цитата: Yaro від 08:16:19, 16 Жовтня 2009 ---
--- Цитата: VIK-m від 08:05:29, 16 Жовтня 2009 ---я паяв на одному транзисторі, на двох, на них матюкається айсіпрог 0000н.
--- End quote ---
Забий на ICProg, візьми JGProg - він практично безглючний. Голдкарти з Феніксом шиє на ура. Простий програматор для карт типу Голдкарта є, але це конкретно під PicCard - тобто для карт з окремо винесеними на плату карти чіпами. Ім"я йому - JDM Programmer.
--- End quote ---
добре, зібрав я ждм програматор на одному транзисторі, але як я зрозумів, я незможу ним прошити голдкарту? дамп ПІКа в голд карту він зальє? обовязково заливати пустий епром в карту?
Навігація
Go to full version