Приймачі DVB-S/S2 > Samsung DSR-9400
Прошивка на Самсунг DSR 9400 VIA !!!
kipet:
каналів нема..... треба транспондер(и) прошити (налаштувати)? шо зробити тикніть носом? Млін я взагалі не тямлю в сателітах, просто попало в руки на халяву. тарілку поставив як в сусідів приблизно, тюнер прошив а з установки не виходить. кажуть постав на канал по сіріусу і крути тарілкоюю.... а нема каналів і все
Android-80:
Шановний, Kipet, раджу для початку прочитати розділ Практика встановлення антен Там всі відповіді на Ваші запитання...
хочется:
--- Код: ---Спецы нельзя придумать новую версию прошивки для 9400 ему, чтобы эмулятор включался без карточки, а то каждый раз засовывай карту и вынимай, виаксесовский слот занят постояной.
Благодарю за умный совет.
--- End code ---
VIK-m:
Прошу допомоги.
тюнер самсунг 9400 віа - не показує канали в бісс та крипто.
1.прошив до версії 1.1маріо
2.скинув в заводскі настройки
3.просканував на сіріусі частоту 11766Н та 12111Н (некодовані канали показують) та залив ключі.
4. прошив фан карту програматором тим шо на 3-х резисторах для атмелів та за допомогою програми funprom251 прошивкою тою шо ту викладена.
5. кодовані канали непоказують. пробував зчитувати ключі з тюнера все зчитується тобто ключі присутні. пробував пересмикувати карту на кодованих. пробував перезапускати пультом та живленям. ніяк не можу запустити ні бісс ні крипто. ємулятор ввімкнений . картка відображаеться в меню як конакс, але в меню карти зайти не можу, бачу тільки конакс і все. пробував різні прошивки для фан-карти з інших сайтів (наприклад з монітор.нет, віаксесфри), карта пише шо вона конакс і все ніякого в ній меню.
ШО РОБИТИ? Бо я зараз цей тюнер разом з карткою прибю до стелі шиферним цвяхом.
Yaro:
Візьми справну голдкарту, ну можна й фанку, та проший її наново, в мене таке було, карта шилася ніби справно, а потім вияснив, що таки глючила. І давай без погроз типу "зараз цвяхом до стелі приб"ю" - не допоможе :2funny: Ще раджу пересканувати канали прямо з супутника або ж залити інший список каналів - всяко буває.
Це якщо все інше ти зробив правильно...
Навігація
Go to full version