Приймачі DVB-S/S2 > Samsung DSR-9400
Прошивка на Самсунг DSR 9400 VIA !!!
Yaro:
--- Цитата: andrea63 від 09:32:12, 05 Жовтня 2008 ---Добрий день.Питав -небуло чути,як дивитисьПолсат-награ/Тпс...Cамм9400(перешитий )
--- End quote ---
Спочатку в Маріо треба дізнатися, чи є підтримка Нагри-2 та ТПС-Крипту в його прошивці. Я особисто не знаю.Буду знати - скажу.
radioham:
--- Цитата: andrea63 від 09:32:12, 05 Жовтня 2008 ---Добрий день.Питав -небуло чути,як дивитисьПолсат-награ/Тпс...Cамм9400(перешитий )
--- End quote ---
заливаем диючий кей на нагру - полсат и ноу проблем, звичайно без ау :2funny:
Yaro:
--- Цитата: radioham від 16:47:35, 05 Жовтня 2008 ---заливаем диючий кей на нагру - полсат и ноу проблем, звичайно без ау :2funny:
--- End quote ---
За інфо дякую. Про те, що емулятор портувався з 9500, я згадав пізніше :) *-P ca.,
oleole:
Дякую YARO, але цей файл у мене вже є. Спробував підключитися до СОМ порта – висне тюнер.
Питання – навіщо порт принтера комп’ютера. Загрузчик - версії 404. А фото мав на увазі в комплексі.
Yaro:
--- Цитата: oleole від 07:06:05, 06 Жовтня 2008 ---Спробував підключитися до СОМ порта – висне тюнер.
Питання – навіщо порт принтера комп’ютера. Загрузчик - версії 404.
--- End quote ---
Якщо тюнер висне - то так на відстані не сказати, чому саме. Може ти його не так налаштував, як потрібно, мало що...В мене все було точно так, як Маріо описав. Не за першим разом , але розібрався - я впертий :)
ЛПТ-порт потрібно тільки для підключення ЖТАГа, тобі це не потрібно, бо в тебе загрузчик 404, все роби по КОМ-порту, згідно опису, через ГіперТермінал. Я з цим ГіперТерміналом розібрався за 10 хвилин, бо не мав ще досвіду роботи з ним раніше.Значить і ти повинен розібратися.Опис такий детальний, що неможливо не зробити :) *-P
Навігація
Go to full version