Приймачі DVB-S/S2 > Samsung DSR-9400

Прошивка на Самсунг DSR 9400 VIA !!!

<< < (114/152) > >>

andrea63:
сьгодні попробую залити ключі на полсат-награ. від 9500го, як піде напишу

ГРИША-58:
Питання до шановного M@RIO. Приблизно  25% перешитих тюнерiв висне на кодованих каналах  через  15-20хв.(всi манiпуляцii по перешивцi роблю однаково) допомагаэ тiльки повне вимикання, а решта працюе без проблем.  БП  пiдставляв з робочого.  Рокiв  3-4  назад  я зустрiчав  на якомусь форумi опис схожоi проблеми  для S300V, так там автор пропонував зменшити  два опори  в картридерi  i подiбна проблема вирiшувалась.Може i тут щось подiбне, а може  просто звичайнiсiньке старiння?

andrea63:
ЯК Я РОЗУМІЮ НА ПОЛСАТ.ПРЕМЄРУ ТРЕБА ДОПИСУВАТИ В DSR9400-32 ЗНАЧ.КОД ЧИ МОЖЕ В RAMBIN ВІН ВЖЕ Є ПРОПИСАНИЙ???

Yaro:

--- Цитата: andrea63 від 19:14:33, 08 Жовтня 2008 ---ЯК Я РОЗУМІЮ НА ПОЛСАТ.ПРЕМЄРУ ТРЕБА ДОПИСУВАТИ В DSR9400-32 ЗНАЧ.КОД ЧИ МОЖЕ В RAMBIN ВІН ВЖЕ Є ПРОПИСАНИЙ???

--- End quote ---

16-байтний ключ  ;)...файл ключів - точно такий самий, як і для Самсуня 9500, то з нього Маріо робив ЕМУль для 9400, відповідно там передбачено все те, що й для 9500. Відкрий RAM.bin та вибери кодування НАГРА - там все видно.

andrea63:
Yaro дякую.Я запитав чи на готовомуRambin ідуть полсати\премєра...чи треба дописувати ключі і як.
 *-I

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version