Приймачі DVB-S/S2 > Samsung DSR-9400

Прошивка на Самсунг DSR 9400 VIA !!!

<< < (24/152) > >>

vector:
to VIC
А на мою думку прога 9500шара непричом я в неі прописую тільки один ідент і перебирать іі нізчого більше ,а тюнер понімаю шо іденти перебирать неможе....але щось в пз тюнера нете...
to BUXARIN
Пробуй зразу після джитагу для початку...невливай ключі.
В мене тоже спочатку коли стоіть інший не 020710 то гучністю переключає а коли вже поставив 020710 тоді як повезе...
to M@RIO
На мою думку проблема теж в ідентах (мабуть),це питання до автора незміг би ВІН видалити інші іденти з прошивки (вони вже прописуються разом з джитагуванням) а як там попорпатися я некумекаю :mad:

Пробую вже третій екземпляр - та сама байда....

Yaro:

--- Цитата: vector;12333 ---to M@RIO
На мою думку проблема теж в ідентах (мабуть),це питання до автора незміг би ВІН видалити інші іденти з прошивки.
--- End quote ---

Це логічно.Тільки тоді Маріо треба буде зробити окремо для кожного користувача шари свій окремий список CAID - кожному повидаляти те, що заважає (якщо воно заважає, це питання поки що не прояснилося). Хоча там ідентів не так уже й багато...але пару варіантів проги під різні іденти для шари таки буде :-)  

Справа за Маріо...:-)

P.S. А ще він може викласти методу, як САМОМУ відредагувати цей CAID. Тут вже кожен буде сам собі творцем :-)

vector:
На мою думку для початку хотьби приплюснутих (якщо я непомиляюсь в своіх висновках).

gorich:
порадьте будь ласка... таг не визначає тип пам'яті.  від обіду мучусь...думав таг глючить-розібрав опен.попробував на ньому-все нормально...

vector:
Джитаг спаяв на резюках як у схемі ? Повинен визначати,якщо...то дивись розпайку (дивлячись який в тебе варіант плати ) ,і чи припаяв корпус він на фото у редмі білий(світлий),прошив почти десяток ЕМУ працює чудово !!! Хотя з першим чуть погрався....

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version