Приймачі DVB-S/S2 > Samsung DSR-9400
Прошивка на Самсунг DSR 9400 VIA !!!
m@rio:
--- Цитувати ---незміг би ВІН видалити інші іденти з прошивки (вони вже прописуються разом з джитагуванням) а як там попорпатися я некумекаю
--- End quote ---
Щоб видалити всі Іденти, просто запустіть CAID_Edit.exe, поставти галочку Clean CAID i Write.
З пульта OFF потім ON. Все, списку немає. Тепер з нуля складайте свій список. Як це зробити в дописі №63.
Справа у тому що коли йде канал на декількох кодіровках, емулятор невміє вибрати потрібного(до якого прописаний ключ), він бере перший.
Щоб невибирати ID при переході з каналу на канал, складаємо CAID список.
--- Цитувати ---Я не можу змiнить iдент в тюнерi(кнопками гучності + або - )! раз 20 пробував,не выходить.можливо чи нi, iншi манiпуляцii,щоб змiнити iдент.
--- End quote ---
Vol+ Vol-, коли вибереш ОК. Коли ID правельно вибраний і є ключ канал відразу відкриється. Вибір надалі не зберігається .
--- Цитувати ---порадьте будь ласка... таг не визначає тип пам'яті. від обіду мучусь...думав таг глючить-розібрав опен.попробував на ньому-все нормально...
--- End quote ---
Тип памяті чи процесор навіть небачить?
Якщо прца небачить шукай помилку. Якщо память...ну незнаю...такого ще небуло. Можливо в тюнері попалася невідома флеш.
Постав до проги JKeys цей файл:
Незабудь прописати в Basse Addres - 7FE00000 і Detect.
vector:
to M@RIO
Щоб видалити всі Іденти, просто запустіть CAID_Edit.exe, поставти галочку Clean CAID i Write.
З пульта OFF потім ON. Все, списку немає. Тепер з нуля складайте свій список.
Так і зробив,але після вкл/викл тюнера все стає на своі старі місця і знову є 023700,020710...
Коли стираю і невиключаючи тюнер з розетки прописую свій список,
то потім ідент неможна переключити і він 020710 (правильний),але при цьому дає неправильні запроси ідента на сервер
Port opened successfully. Threads started ...
CAID=0500,ProvID=FF020710 No valid server found!
Може неправильний CAID список ?
SID PMT ECM CAID IDENT
2775 0064 1771 0500 020710
2776 0065 1772 0500 020710
2777 0066 1773 0500 020710
Сьогодні ще з одним тюнером грався - теж саме 5-10хв і тюнер висне....
vitalym:
а у кого ни гэта працуе ?
Працює у всіх, хто все уважно робить. oleho.
vector:
Шара гета непрцює, або я щось недоганяю - приближаюсь до глухого кута..... (трохи починаю сердитись р-р-р-р).....
oleho:
Взагалі, хоч якесь зображення з`являється?
Навігація
Go to full version