Технічний відділ > Практика встановлення антен.

75+85,2 настройка мультифіду

<< < (5/5)

Sergiu AUDI:
Я чомусь думаю, що ніфуя так в тебе не вийде, ти або став 85,2 у фокус, а 75 у мультифід, тоді у кращому випадку в тебе на 75 буде сигнал, але на грані зриву, або ще краще, став Експрес 80' у фокус (сам знаю , що там нічого немає) а 75 та 85.2 - мультифід. У мене на інтелсаті 12533 V і 12640 V сигнал 80-90%. І ще одне - частота 12640 також є на АБС, там правда скорість потоку різна, але тюнер може їх переплутати, такшо не дивуйся, коли настроїш ніби Інтелсат, а він почне НТВ показувати. :) Додаю ще фото, можливо стане у пригоді. П.С. Не критикуйте за шкарадну установку, бо то в тещі  :2funny: , а я спішив в Тернопіль, на мав часу поправляти, а їм аби покузувало, буде час і усе буде прокладено належним чином, як кажуть у народі "по фен-шую". *-P

ekstrim_hx:
я наразі не бачу змісту  щось міняти  , 75 ставив раді шари на радузі, тому що тільки там є канали від стріму, все решта я маю на 36 і 9 градусі :2funny:

75+85+90 варто ставити коли немає шари і хочеться дивитись федеральні російські канали

hmura:
А без шари хватає одного Ямала бо на 75тому крім ДТВ нема вже шо дивитись  :-Р

ekstrim_hx:
що на ямалі зі спорту є крім РОСИЯ 2?  а 75 є  Retro TV - Drive - Okhota & Rybalka
Zdorovoe TV - Usadba Telekanal
Domashnye Zhivotnye - Psykhologiya 21
Voprosy & Otvety
цих каналів ніде більше не має ну і звісно що є віасатівські канали різної тематики так що  75E як доповнення до 4W+5E+9E+13E+36E саме те що треба *oohaa* *-P :2funny:

sergeny:
Сьогодні в честь свята зробив собі вихідний і передививсь своє антенне господарство.
Дещо перестроїв.
Нижче прикріплені фото тоїж самої тарілі тільки спочатку 75-80-90 , а потім перестроїної на 75-85-90
Може комусь пригодиться

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[*] Попередня сторінка

Go to full version