Технічний відділ > Практика встановлення антен.
75+85,2 настройка мультифіду
Sergiu AUDI:
Викладаю фотографії, як і обіцяв, установка ще не "відшдіфована," катастрофічно бракує часу, але все ж таки вчора в умовах туману і видимості метр перед носом усе показувало супер. Сигнал на Ямал та на АБС нижче 50% по ортону 3000 не падав. 1607-4
Sergiu AUDI:
І ще одне, можливо трошки не в тему, але на Ямал 11057 і 11093 іде чітко, а от 10990 та 10995 звсім немає, я думаю, що це через малу швидкість потоку і проблема або у голові або у самому тюнері. Хтось з подібним стикавя ? ca.,
ekstrim_hx:
скільки ти затратив часу щоб усе налаштувати? у Львові антна повинна ще більше в землю дивитись?
Sergiu AUDI:
Разом із доопрацюванням кріплення антени до стіни ( антена на 1.2 має 2 хомути кріплення до труби, а довжина труби закоротка (вечером виложу фото) ), часу на усе пішло 2 години, на рахунок "антени в землю " різниця буде мала, знову ж таки увечері викладу тобі ще фото, для прикладу.
ekstrim_hx:
--- Цитата: Sergiu AUDI від 12:41:28, 23 Листопада 2010 ---Разом із доопрацюванням кріплення антени до стіни ( антена на 1.2 має 2 хомути кріплення до труби, а довжина труби закоротка (вечером виложу фото) ), часу на усе пішло 2 години, на рахунок "антени в землю " різниця буде мала, знову ж таки увечері викладу тобі ще фото, для прикладу.
--- End quote ---
я пробував причепити навпаки 85на мультіфіді до 75 на антену 95 Харків у Львові різниця в 6 градусів в куті нахилу, дві години мучився і не получилось
Навігація
Go to full version