Приймачі DVB-S/S2 > AF-XX18
Фергусон 3318: не можу закинути софт
Остап:
--- Цитата: svyrydmaster від 19:54:27, 18 Листопада 2009 ---Підкажіть пліз! Я почав закидати новий софт, виключив по живленню потім влючив, тепер горять "8888" дальше не грузиться :(
--- End quote ---
Спершу ніж щось заливати то треба системну інформацію викласти сюди і запитати що заливати а якщо вважаєте це за лишнє то зберігаєте попередній софт для початку на комп а потім беретесь заливати в тюнер нове ПОюНапишіть марку ресивера може чимось допоможуть вам.
alex1972:
--- Цитата: svyrydmaster від 19:54:27, 18 Листопада 2009 ---Підкажіть пліз! Я почав закидати новий софт, виключив по живленню потім влючив, тепер горять "8888" дальше не грузиться :(
--- End quote ---
Ну якщо під час прошивки вимкнув і вімкнув живлення, то скоріше всього прийдеться звернутися до JTAG
zloj vitos:
--- End quote ---
Не переживай.Залий софт поновому.В цих ресах загрузчик при заміні софту завжди залишається і скоріше всього він цілий.
svyrydmaster:
--- Цитата: alex1972 від 21:37:07, 18 Листопада 2009 ---
--- End quote ---
Ну якщо під час прошивки вимкнув і вімкнув живлення, то скоріше всього прийдеться звернутися до JTAG
--- End quote ---
Так, але де взяти JTAG?
Якщо у Вас, є то закиньте ссилку. снкс :)
slavon:
svyrydmaster Та не треба Вам ніякого J-TAG
--- Цитувати ---Не переживай.Залий софт поновому.В цих ресах загрузчик при заміні софту завжди залишається і скоріше всього він цілий.
--- End quote ---
Буквально годину назад принесли 2 таких же приймачи - один прошився нормально, а другий прийшлось зо 3 рази відкатувати на старий софт поки підбрав потрібний !!! Якщо зробили дамп "старої прошивки" що була в ньому, то попробуйте залити її назад Аріонером !!!
Якщо такого дампу немає то прийдеться брати відповідний софт, наприклад 3018_dvbxtreme_6686_AF7.auc правити його заголовок AUC_HEditv098.exe і потім заливати Аріонером !!!
Системну інформацію що видавав приймач до прошивки виложіть будь-ласка тут !!! ca.,
Навігація
Go to full version