Приймачі DVB-S/S2 > AF-XX18

Фергусон 3318: не можу закинути софт

<< < (8/16) > >>

Остап:

--- Цитата: svyrydmaster від 19:54:27, 18 Листопада 2009 ---Підкажіть пліз! Я почав закидати новий софт, виключив по живленню потім влючив, тепер горять "8888" дальше не грузиться :(

--- End quote ---
Спершу ніж щось заливати то треба системну інформацію викласти сюди і запитати що  заливати а якщо вважаєте це за лишнє то зберігаєте попередній софт для початку на комп а потім беретесь заливати в тюнер нове ПОюНапишіть марку ресивера може чимось допоможуть вам.

alex1972:

--- Цитата: svyrydmaster від 19:54:27, 18 Листопада 2009 ---Підкажіть пліз! Я почав закидати новий софт, виключив по живленню потім влючив, тепер горять "8888" дальше не грузиться :(

--- End quote ---

Ну якщо під час прошивки вимкнув і вімкнув живлення, то скоріше всього прийдеться звернутися до JTAG

zloj vitos:

--- End quote ---
Не переживай.Залий софт поновому.В цих ресах загрузчик при заміні софту завжди залишається і скоріше всього він цілий.

svyrydmaster:

--- Цитата: alex1972 від 21:37:07, 18 Листопада 2009 ---

--- End quote ---

Ну якщо під час прошивки вимкнув і вімкнув живлення, то скоріше всього прийдеться звернутися до JTAG

--- End quote ---

Так, але де взяти JTAG?
Якщо у Вас, є то закиньте ссилку. снкс :)

slavon:
svyrydmaster Та не треба Вам ніякого J-TAG

--- Цитувати ---Не переживай.Залий софт поновому.В цих ресах загрузчик при заміні софту завжди залишається і скоріше всього він цілий.
--- End quote ---
Буквально годину назад принесли 2 таких же приймачи - один прошився нормально, а другий прийшлось зо 3 рази відкатувати на старий софт поки підбрав потрібний !!! Якщо зробили дамп "старої прошивки" що була в ньому, то попробуйте залити її назад Аріонером !!!
Якщо такого дампу немає то прийдеться брати відповідний софт, наприклад 3018_dvbxtreme_6686_AF7.auc правити його заголовок AUC_HEditv098.exe і потім заливати Аріонером !!!
Системну інформацію що видавав приймач до прошивки виложіть будь-ласка тут !!!  ca.,

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version