Приймачі DVB-S/S2 > AF-XX18
Фергусон 3318: не можу закинути софт
slavon:
Та зрозумійте Ви щоб Вам якось допомогти мені по крайній мірі треба знати марку (тип) процесора в вашому приймачі, та який софт в цього залитий бо на ці приймачи є мінімум 5 видів софту і наприклад в турецькому софті типу В (S1ххEC_$MASTER_B68хх) ключі БІСС зашиті в тіло софту і для іх редагування треба правити софт спеціальними програмими (biss_browser підредаговувати ключі, потім перераховувати AUC_HEditv098 контрольну суму) і аж по тому заливати підправлений софт в приймач !!! Особисто я не бачу зараз в цьому ніякої потреби !!!
vfedorkiv:
я так зрозумів що у вас немає привязки ключів до частоти ,попробуйте залити мій софт та канали ,для заміни софта використовуйте dz_arion_loader_version2_all2 або AutoArioner канали можна за допомогою Ariter (сортовано на фав любимі)
vfedorkiv:
ось ще список на абс1
STUDIO:
vfedorkiv
Софт ліг чудово.Списки каналів закинув DarHol Channel Editor 0.8.Біси всі не ідуть.Інтер+ не йде.Київ також.Мегаспорт в бісі йде.Зараз не маю змоги Сіріус перевірити.Не тюнера а загадка.Що в них ляти щоб усі біси йшли не розумію.
svyrydmaster:
Підкажіть пліз! Я почав закидати новий софт, виключив по живленню потім влючив, тепер горять "8888" дальше не грузиться :(
Навігація
Go to full version