Автор Тема: Пропадає рівень сигналу.  (Прочитано 968 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній iwan75

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 186
  • Рейтинг: +474/-250
Пропадає рівень сигналу.
« : 13:26:56, 22 Жовтень 2010 »
Поставив твіни,на одному тюнері все добре,на іншому - амос і хотбірд пропадає сигнал.Підставляв інший тюнер і комутатор,перевірив кабель - без змін.Тільки після перезагрузки тюнера сигнал в нормі,але згодом знову не працює амос і хотбірд.Прошивка провірена,твіни пауксіс. an24

Відсутній slavon

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 4231
  • Рейтинг: +5046/-57
  • Слава Героям ОУН-УПА! Cлава воякам СС "Галичина"
Пропадає рівень сигналу.
« Відповідь #1 : 13:44:57, 22 Жовтень 2010 »
Марки працюючих і непрацюючих приймачів разом з версіями ПЗ в студію  ca.,
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Відсутній iwan75

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 186
  • Рейтинг: +474/-250
Пропадає рівень сигналу.
« Відповідь #2 : 13:52:37, 22 Жовтень 2010 »
Марка приймача Q-SAT st-09 , ПС 1.2.85.

Відсутній Denja

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 357
  • Рейтинг: +132/-2
Пропадає рівень сигналу.
« Відповідь #3 : 16:36:23, 22 Жовтень 2010 »
Паукси останні зовсім ніякі. 90% шо діло в них. В мене в декількох клієнтів на цих конвертерах не переключає дісек на амос.

Відсутній fox-taras

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 461
  • Рейтинг: +2606/-6
Пропадає рівень сигналу.
« Відповідь #4 : 19:53:51, 22 Жовтень 2010 »
Поставив твіни,на одному тюнері все добре,на іншому - амос і хотбірд пропадає сигнал.Підставляв інший тюнер і комутатор,перевірив кабель - без змін.Тільки після перезагрузки тюнера сигнал в нормі,але згодом знову не працює амос і хотбірд.Прошивка провірена,твіни пауксіс. an24
А Твіни нового 8200 взірця чи старого3100.
телефон-0501507602
skype- fox-taras
гуртова продаж супутникового обладнання

Відсутній iwan75

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 186
  • Рейтинг: +474/-250
Пропадає рівень сигналу.
« Відповідь #5 : 20:23:33, 22 Жовтень 2010 »
PX-8200

Відсутній Denja

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 357
  • Рейтинг: +132/-2
Пропадає рівень сигналу.
« Відповідь #6 : 21:18:04, 22 Жовтень 2010 »
нові, модель точно не скажу, але певне таки 8200

Відсутній Diller

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 174
  • Рейтинг: +178/-3
  • ^)
Пропадає рівень сигналу.
« Відповідь #7 : 21:53:32, 22 Жовтень 2010 »
Дані твіни не парцюють з усіма дісеками.Питання вирішилось за допомогою Eurosky DSW-6107P  Чому так злежить від багатьох факторів .споживчому номінальному струму. стартовому струму споживання конвертора.рівню модуляційного сигналу тюнера і звичайно довжині кабеля
ORTON 9500 HD PVR 2 CI 2 CX E PLUS 75E 36E 19.2E 13E 9E 5E 4W

Відсутній fox-taras

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 461
  • Рейтинг: +2606/-6
Пропадає рівень сигналу.
« Відповідь #8 : 22:50:24, 22 Жовтень 2010 »
Дані твіни не парцюють з усіма дісеками.Питання вирішилось за допомогою Eurosky DSW-6107P  Чому так злежить від багатьох факторів .споживчому номінальному струму. стартовому струму споживання конвертора.рівню модуляційного сигналу тюнера і звичайно довжині кабеля
Погоджуюсь але більшість говорить що( Дані твіни не працюють з усіма дісеками.)
телефон-0501507602
skype- fox-taras
гуртова продаж супутникового обладнання

Відсутній iwan75

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 186
  • Рейтинг: +474/-250
Пропадає рівень сигналу.
« Відповідь #9 : 18:19:35, 24 Жовтень 2010 »
Ще одне питання,не хочу створювати нову тему:твіни працюють тільки коли включені два тюнера,при виключенні одного, на іншому нема сигналу.В чому може бути причина?

Відсутній Ігор Горбусь

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 2901
  • Рейтинг: +2901/-13
Пропадає рівень сигналу.
« Відповідь #10 : 18:22:56, 24 Жовтень 2010 »
В головках або в дісеку !
Це моя власна думка , і я в ній можу помилятись !

Відсутній дядя Міша

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1066
  • Рейтинг: +3868/-10
  • Івано-Франківська обл
Пропадає рівень сигналу.
« Відповідь #11 : 18:42:39, 24 Жовтень 2010 »
Ігор, скоріше треба підбирати дісек, я з цим уже стикався .
Доброта-вище всіх якостей.

Відсутній iwan75

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 186
  • Рейтинг: +474/-250
Пропадає рівень сигналу.
« Відповідь #12 : 18:46:52, 24 Жовтень 2010 »
Дісек підставляв новий.Можливо марку іншу?

Відсутній iwan75

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 186
  • Рейтинг: +474/-250
Пропадає рівень сигналу.
« Відповідь #13 : 18:52:35, 24 Жовтень 2010 »
Я розчарувався в цих твінах і квадро.Можливо для таких заказів треба робити підбір одної марки обладнання для всіх частин комплекта?

Відсутній vitivan

  • Спонсор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1107
  • Рейтинг: +272/-12
Пропадає рівень сигналу.
« Відповідь #14 : 18:57:16, 24 Жовтень 2010 »
ні,  це  фабричний брак.

 

проблема Globo 6000 "нема сигналу"

Автор sokilРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 7
Переглядів: 1283
Остання відповідь 18:45:04, 02 Травень 2009
від chikosh
Сила та якість сигналу з супутників 23,5Е 28Е 36Е 39Е 40Е 53Е 60Е

Автор axelfolРозділ Практика встановлення антен.

Відповідей: 10
Переглядів: 1648
Остання відповідь 08:36:42, 06 Листопад 2008
від Yaro
У Orton 4100C на частотах трансподеров(11766 H,12073, 12380)-27500 немає сигналу

Автор sergey111969Розділ 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Відповідей: 3
Переглядів: 4285
Остання відповідь 09:26:31, 21 Вересень 2013
від slavon
Така проблема: в тюнерах Eurosky (2 штуки) немає сигналу з антени.

Автор OgirokРозділ Eurosat DVB-8004

Відповідей: 21
Переглядів: 13468
Остання відповідь 12:22:42, 17 Лютий 2015
від iva3
Eurosky DVB-8004 SUPER нема сигналу, не виходить з меню

Автор AlucardРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 9
Переглядів: 1776
Остання відповідь 08:23:34, 27 Лютий 2011
від Alucard