Приймачі DVB-S/S2 > Globo, Digital, Opticum, Orton і їх клони
Теревені навколо Globo
VictorZ!:
--- Цитата: tosat від 20:58:06, 11 Листопада 2009 ---1.З котрого супутника він хоче прийняти сигнал з кругової поляризації..?
2.Чи настроєна вже антена..?
бо мене сильно дивує
--- Цитата: VictorZ! від 18:42:04, 11 Листопада 2009 ---Коли стоїть перероблена голова, то "звичайні " канали показують, а з правою і лівою поляризацією не приймає.
--- End quote ---
звідки взялись "звичайні" канали... :)
--- End quote ---
Express AM2 80E, тарілка на моторі, їде на супутник, стає, виключаю тюнера, міняю голову. Міняю в тюнері частоту. На заводській головці - нічого, на переробленій- сканує кодовані канали, але таках, як наприклад в channel_list_by_gotsanyk нема ні одного.
Звичайні канали ловить тільки на перероблену голову.
tosat:
Так і думав, що це не 36Е.., а мова йшла саме про нього... :)
Судячи з таблиць Лінсату зараз там є деякі канали на "ку" діапазоні (використовується звичайна головка) та "С" діапазону (така товста і нічого спільного з Нтв овською не має)..не знаю який діаметр антени зараз потрібно для "С" діапазону, я б з цим зараз не заморочувався..(федеральні канали йдуть також з 40Е там сигнал як із "пушки", Джетікс і так кодований..ну а зараді МТВ раша думаю не варто..
-sat-fan-:
Шановні адміни, є прохання в гілці форума GLOBO створити окремий підрозділ для Opticum 7100 CXE (Globo 7010 CXE). Заздалегіть вдячний.
sattv1:
Хлопи! От сьодні приїхав на опт і з розчаруванням дізнався, що тюнерів Ортон 4060СХ нема і не буде!!! Хто що знає про це??!! Що і коли буде на заміну??? Бо надто вже добрі тюнера, та ще й для Екстри під картку просто супер тюнер!)))
Android-80:
--- Цитата: sattv1 від 19:09:39, 22 Листопада 2011 ---Хлопи! От сьодні приїхав на опт і з розчаруванням дізнався, що тюнерів Ортон 4060СХ нема і не буде!!! Хто що знає про це??!! Що і коли буде на заміну??? Бо надто вже добрі тюнера, та ще й для Екстри під картку просто супер тюнер!)))
--- End quote ---
Оригіналів 100 процентів не буде. Є альтернатива - Х80 :2funny:
Навігація
Go to full version