Приймачі DVB-S/S2 > Globo, Digital, Opticum, Orton і їх клони

Теревені навколо Globo

<< < (9/14) > >>

VictorZ!:
Так.....  "мєдлєнно і 2 раза", як в анекдоті .....
Ставлю голову заводську - результат нуль, ставлю саморобну перероблену-з куском пластикової картки всередині- те ж саме.Тип LNB-в мене Універсальний , тип Общий в мене нема. Перша частота- 9750 МГц, друга- 10600 і саме її я змінюю на 10750. Коли стоїть перероблена голова, то "звичайні " канали показують, а з правою і лівою поляризацією не приймає. Є якісь думки з цього приводу ?

oleh61:
думки з приводу: 1)на переробленій головці з ПРАВИЛЬНО установленою деполяризаційною пластиною -канали лінійної поляризації НЕ повинні прийматись(або дуже слабо і то на великій тарілці)
2)в "заводській" голові може нема пластини,або сильно змістилась і не пертворює кругову поляризацію в лінійну
3)при неправильно виставлених в тюнері частотах всеодно майже всі канали проскануються,хоч і не всі транспондери і будуть показувати
4)взагалі  - якщо довго мучитись,що-небудь получиться

валера:
1).Тут більш похоже на брак головки з круговою поляризацією
2).А у другому випадку брак з руками при переробці головки з простої в кругову поляризацію
В такому випадку раджу, спочатку перевірити на готовому, прошитому тюнері, 1 і 2 варіант, щоб довго не мучитись.

tosat:
Шкода, що у Вас Глобо...в котрому нема шкали  сигнал/шум, зразу б побачили чи головка несправна.. :2funny:
А якщо серйозно то виникає питання до  VictorZ!

1.З котрого супутника він хоче прийняти сигнал з кругової поляризації..?
2.Чи настроєна вже антена..?

бо мене сильно дивує

--- Цитата: VictorZ! від 18:42:04, 11 Листопада 2009 ---Коли стоїть перероблена голова, то "звичайні " канали показують, а з правою і лівою поляризацією не приймає.

--- End quote ---

звідки взялись "звичайні" канали... :)

andrey.sat-master:
спопробуй поляризацію в трасподерах навпаки поставити

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version