Приймачі DVB-S/S2 > Globo, Digital, Opticum, Orton і їх клони

Теревені навколо Globo

<< < (5/14) > >>

vfedorkiv:

--- Цитата: Alexander від 11:26:39, 07 Листопада 2009 ---
--- Цитата: tosat від 15:42:43, 06 Листопада 2009 ---А я так не думаю... - самий кращий, все-таки, Опен Х8ХХ, і ключі легко вводити, і шкала настройки на цілий екран.., думаєте їх би підробляли якби вони були погані..?
Між іншим: хтось бачив, підроблені Глобо..?  :)
Та і ломаються вони часто...

--- End quote ---

Поломки у всіх тюнерів майже однакові. На Глобо частіше всього вилітає блок живлення, лікується заміною конденсатора або декількох конденсаторів.
У сусіда Катрейн у мене Глобо, а дивимось одне й те ж, за винятком декількох каналів в HD якості. І результат є і без "понтів". От зараз пішла мода на панелі і що? Для панелі потрібен HD контент на кшталт Віасату чи Повєрхності. А до того часу доки Україна перейде на цифрове мовлення буде вже у вжитку OLED технологія, звісно, можна вже придбати OLED Samsung 40" за 12000 грн., але ж що на ньому дивитись? 1+1 з Амоса? Чи є сенс зараз говорити про крутість телевізора і тюнера? Результат поки що той самий!

--- End quote ---
на мою думку кожен з цих тюнерів має свої плюси та свої мінуси це теж саме що порівнювати ваз-2107 та ваз-21093 ,а на рахунок надійності всі теперішні апарати повинні схилити голову перед старими стронгами ,хумаксами ,ехостарами та першими аф-1700. Немає в нас на даний час по середній ціні апарата який би міг працювати 10 років без поломок. ca., *-P
І взагалі може хтось підскаже як змінити картинку  ,замість того щоб спорити котрий апарат кращий :2funny: *-P

sergeny:

Для панелі потрібен HD контент на кшталт Віасату

--- End quote ---

І де в віасаті HD   :( :2funny:

tosat:

--- Цитата: sergeny від 19:35:44, 07 Листопада 2009 ---
Для панелі потрібен HD контент на кшталт Віасату

--- End quote ---

І де в віасаті HD   :( :2funny:

--- End quote ---
Люди які це стверджують знати не можуть..., бо у них Глобо. :2funny: :2funny:
а якщо серйозно.. : скажіть мені чесно, скільки раз Ви ремонтували оригінали Опени Х8ХХ.., в порівнянні з тим же самим Глобо 3000-6000..?, бо я їх 50 шт сам поставив то  тільки два рази на ремонт попадали, і то в одному запобіжник поміняв після грози (в клієнта телік, радіотелефон "згорів") і в другому випадку подали люди напругу 380 В, там обійшлося заміною запобіжника, електроліта та 2-х вхідних діодів., а Глобо вже мені надоїдати почали - носять щодня і завжди ті конденсатори (дехто вже по 2-3 рази міняє).., після грози м/сх розриває на шматки, про решту я вже мовчу..
А про HD контент... :) у мене вже вінт на 500 Ггб повний, прийдеться видно новий купляти на 2 Тера, і витирати фільми шкода, бо і сюжет непоганий, та і звук 5-ти канальний.., до речі Катрайн не самий кращий тьюнер для перегляду НД.., хоча при відповідній настройці приймача та при наявності нету можна дивитись не на пару каналів більше, а всі 50 як мін...      в HD якості.., чого і Вам бажаю..!

sergeny:
На рахунок Віасату питання знімаю.Подумав не про шарік, а про наш офвіазад-віжн :2funny: Перепрошую.
На рахунок оупенів теж приходилось возити на ремонт,правда набагато рідше ніж гробіки.Гробіки ремонтую сам.Були серед оупенів і з бп і з вхідним блоком...Але ще раз повторю що мені неподобається в 300-820 це мудохоння з прошивою-сетінгами.Ще мене дивує те що на його ціну можна було би і пульт нормальний поставити.Просто ціна 300-820 була завишена.І як відкрився новий їхній фору ці реси були в розділі "Ресиверы Других Производителей",тобіш продали і допобачення!!!
І у мене не глобо! У мене Голден 8001,а у дітей на мотор Скайон 2300.Про HD контент скажу одне.Я звичайного недивлюсь не те що HD  - часу немає...А клієнтам ставив поки що 9500й на шарік під HD .Хотілось би щось і покруче і побільше,але у нас глуш!!! Для людей 10гр це ГРОШІ

Alexander:
Доречі, Глобо випустив нові лінійки заліза, і досить пристойні. В усякому випадку результат користувач отримує однаковий, що має на поличці крутий тюнер, що дешевий. От я мав різні тюнери і дорогі і дешеві і що? Залишив собі Глобіка. І не тому, що шкода грошей чи ще там чогось, а тому, що поки нема принципової різниці в якості зображення. Тут картинка буде що на Глобо, що на будь-якому тюнері однаково неякісна. Уявіть собі режим 800х600 і 1204х768 і т.д. Ну якщо картинку показують 800х600 то чи буде її тюнер показувати в якості 1280х1024? Ні! Розтягне її і все ж таки прийдеться лізти в налаштування і тюнера і телевізора і зрізати до певних розмірів. От і маємо LCD як футбольне поле і по центру квадратик де йде картинка, або розтягнене і спотворене зображення.

Обговорення таких тем зараз не на часі, але залишається актуальним.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version