Приймачі DVB-S/S2 > Globo, Digital, Opticum, Orton і їх клони
Теревені навколо Globo
Yaro:
--- Цитата: Alexander від 10:24:02, 06 Листопада 2009 ---самий простий і зручний апарат як для встановника так і для користувача.
--- End quote ---
Ja-ja, Яволь. Теж так думаю... ;)
tosat:
А я так не думаю... - самий кращий, все-таки, Опен Х8ХХ, і ключі легко вводити, і шкала настройки на цілий екран.., думаєте їх би підробляли якби вони були погані..?
Між іншим: хтось бачив, підроблені Глобо..? :)
Та і ломаються вони часто...
sergeny:
Посмію заперечити. Якщо приходить до перешивки 300-800 то завжди плююсь...Поперше за один раз незашиває на відміну від тих же самих глобиків,ні з тюнера,ні з компа.Подруге треба зайти подивитись чи ему включено...
І ціна оупена була набагато більша ніж глобика.Пульти у всіх поставлених 300-820 уже замінені а на глобо ще є рідні....
mmm60pr:
Дозвольте додати, що при відсутності ему на серйозні пакети, немає різниці в кількості і якості каналів.
Висновок: рано списуємо старші Глобики.
Alexander:
--- Цитата: tosat від 15:42:43, 06 Листопада 2009 ---А я так не думаю... - самий кращий, все-таки, Опен Х8ХХ, і ключі легко вводити, і шкала настройки на цілий екран.., думаєте їх би підробляли якби вони були погані..?
Між іншим: хтось бачив, підроблені Глобо..? :)
Та і ломаються вони часто...
--- End quote ---
Поломки у всіх тюнерів майже однакові. На Глобо частіше всього вилітає блок живлення, лікується заміною конденсатора або декількох конденсаторів.
У сусіда Катрейн у мене Глобо, а дивимось одне й те ж, за винятком декількох каналів в HD якості. І результат є і без "понтів". От зараз пішла мода на панелі і що? Для панелі потрібен HD контент на кшталт Віасату чи Повєрхності. А до того часу доки Україна перейде на цифрове мовлення буде вже у вжитку OLED технологія, звісно, можна вже придбати OLED Samsung 40" за 12000 грн., але ж що на ньому дивитись? 1+1 з Амоса? Чи є сенс зараз говорити про крутість телевізора і тюнера? Результат поки що той самий!
Навігація
Go to full version