Технічний відділ > Практика встановлення антен.
Допоможіть настроїти антену
Snoop:
Якщо я взагалі знімлю головку на 39 не рухаючи тарілки і буду шукати 36 (по ідеї вже нічого не повинно було б заважати) як нічого не зловиться це означати буде що тарілка на 39 град настроїна погано! Чи це без різниці?
slavon:
Snoop Я не завсім розумію про що Ви хотіли спитати ??!!!
Припустімо у Вас в фокус є не на 39Е, а скажімо десь на 38Е чи 42Е і конвертора (голови) там немає, то Ви без проблем сможете налаштувати 36Е на мультифріді !!!
Складність налаштування мільтифріду 36+36Е полягає в тому що різниця між супутниками всього 3 градуси по орбіті і голови треба ставити впритик одна до другої, інколи навіть підрізачи трохи їх корпус !!! Виходом із ситуації є вузькі конвертори Алпс !!!
zloj vitos:
--- Цитата: Snoop від 11:22:47, 14 Липня 2009 ---Якщо я взагалі знімлю головку на 39 не рухаючи тарілки і буду шукати 36
--- End quote ---
Я вам так уже рекомендував.Можно навіть в руці головку держати й шукати 36-знайдете-сигнал у нього хороший.36-ий буде трохи правіше від центру(у вас же 39 в фокусі) практично на томуж рівні.
P.S.В меню виставте правильно тип конвертера та проміжну частоту(для 36 в основному головки 10750 мГц)!!!Ну і звісно шукайте по робочому 100% транспондеру(некодовані канали є на 11727 L(H) 27500 )
Удачі.
Snoop:
Привіт! Зняв я головку з 39 град і одразу знайшов 36 (99%). Трошки обрізав кріплення у обох головках (щоб притулити блище головки одне до одного). В мене виходить 39 - 60% а 36 - 40%! Кручу 39 град піднімаю до 80% тоді 36 - 10%! І навпаки кручу 36 до 99% 39 взагалі 0%. Так що довелось вибирати щось середнє, а саме 39 - 60%, 36 - 40% (11727). Все показує крім аджарії. Всім дякую. А тепер ще одне питання: чи можна знайти 53 град коли у фокусі 39?
Snoop:
Думаю що 53 непіде таріль мала! Я читав комусь вдалось таке зробити на 0,9 тарілці. Попробую напишу
Навігація
Go to full version