Технічний відділ > Практика встановлення антен.

Допоможіть настроїти антену

<< < (6/33) > >>

orko:

--- Цитата: Yaro від 16:17:01, 05 Грудня 2008 ---Євроспорт на Астрі йде і в некодованому вигляді, на німецькій мові. Ще із спортивних каналів є DSF.

--- End quote ---

Для біатлону чи снукера мова не є такою важливою як для мене.

fokir:
Доброго дня, встановив тарілку 0,9м, тюнер Globo  на Сиріус, Амос та Хет Берн, на Сірі усе якість 75%, а на Амосі 35%, Хет Берн 30% і не можу більше настроїти якість сигналу, що можливо зробити, буду дуже вдячний.   

Yaro:

--- Цитата: fokir від 13:25:09, 16 Лютого 2009 ---Доброго дня, встановив тарілку 0,9м, тюнер Globo  на Сиріус, Амос та Хет Берн, на Сірі усе якість 75%, а на Амосі 35%, Хет Берн 30% і не можу більше настроїти якість сигналу, що можливо зробити, буду дуже вдячний.   

--- End quote ---
Неточно виставлена антена на Сіріус, показник повинен бути вищим. Тому й на інших якість занижена. Можлива низька якість самої антени, тобто зеркало зроблено абияк, відповідно погані фокуси на головках. Все-таки враження таке, що сама антена налаштована неточно, причину треба виясняти на місці. Витягай Сіріус, інші потім витягнеш за ним. Якщо Сіріус не витягається, а антена поставлена завідомо добре -то погане фокусування, значить антену - на смітник.

Це все справедливо за умов, що антену не прикриває яка-небудь завада!

fokir:
Яка повина бути якість на Сіріусе на Амосі та Хет Берне?

SERS3333:

--- Цитата: fokir від 14:27:20, 16 Лютого 2009 ---Яка повина бути якість на Сіріусе на Амосі та Хет Берне?

--- End quote ---
Сіріус (11766)-99%
Амос(10722)-85%
Хотбірд(11034)-80%
Міряли тюнером Глобо 6000

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version