Технічний відділ > Практика встановлення антен.

Допоможіть настроїти антену

<< < (25/33) > >>

arrows:

--- Цитата: yony від 12:43:17, 25 Січня 2020 ---антену по тому каналу
--- End quote ---
на майбутнє, антена налаштовується саме по самому слабкому транспондеру, в потоці транспондера ідуть всі канали цього транспондера і виділити якийсь один не можливо. Це цифра а не аналог з його білими мухами у вигляді снігу на екрані телевізора.

yony:

--- Цитата: arrows від 19:48:59, 25 Січня 2020 --- антена налаштовується саме по самому слабкому транспондеру
--- End quote ---
я знаю що налаштовується антена по самому слабкому сигналу. Я так і зробив, але мені тут на форумі написали що є канал

--- Цитата: gotsanyuk від 12:28:21, 21 Січня 2020 ---12207V, sr: 27500, fec: 5/6 - має бути телеканал ТНТ Int. Є таке?
--- End quote ---
я його не міг зловити, тому і думав що не добре настроїв антену! Але пізніше виявилось що канал TNT Comedy  то і є ТНТ Int. Степан мабуть щось спутав, або я не так зрозумів.
Питання вирішене, всім подякував!

arrows:

--- Цитата: yony від 06:01:22, 26 Січня 2020 ---Степан мабуть щось спутав
--- End quote ---
Він мав на увазі, що на тому транспондері у відкритому доступі є тільки один канал ТНТ.
https://www.flysat.com/astra5b.php

yony:
Доброго вечора, підкажіть, що роблю не так. Підключав сьогодні три комбо тюнера в одному будинку. Встановив Т2 антенну "LOGO 20-3 зовнішня активна 5V",  вивів 2 метри кабелю на стрих, поставив сплітер (розгалужувач) Eurosky Splitter 3-WAY 5-2500MHZ с проходом живлення, після сплітера пішли на 3 тюнера кабеля.  Один -15 метрів, другий -20 метрів, третій 25 метрів. Кабель телевзійний 70 ом( силіконвий) - 2 нових , один б/у щей з'єднаний. два нових не показувало, б/у - показував. Пізіше новий кабель кинув до тарілки, а підключив другий б/у і також з'днаний і сигнал появився. Я не можу зрозуміти чому на нових немає сигналу, а на б/у є. Сигнал провіряв прибором!!

sienya:

--- Цитата: yony від 18:50:49, 28 Січня 2020 ---Доброго вечора, підкажіть, що роблю не так. Підключав сьогодні три комбо тюнера в одному будинку. Встановив Т2 антенну "LOGO 20-3 зовнішня активна 5V",  вивів 2 метри кабелю на стрих, поставив сплітер (розгалужувач) Eurosky Splitter 3-WAY 5-2500MHZ с проходом живлення, після сплітера пішли на 3 тюнера кабеля.  Один -15 метрів, другий -20 метрів, третій 25 метрів. Кабель телевзійний 70 ом( силіконвий) - 2 нових , один б/у щей з'єднаний. два нових не показувало, б/у - показував. Пізіше новий кабель кинув до тарілки, а підключив другий б/у і також з'днаний і сигнал появився. Я не можу зрозуміти чому на нових немає сигналу, а на б/у є. Сигнал провіряв прибором!!

--- End quote ---
Кабель має бути 75 Ом.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version