Автор Тема: Не вмикається Orton 9500 HD  (Прочитано 2123 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній serg0475

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 27
  • Рейтинг: +13/-0
Не вмикається Orton 9500 HD
« : 20:30:41, 13 Жовтень 2010 »
Маю неприємний сюрприз , сьогодні не включився мій тюнер , на табло ледве жервіють декілька цяток. Блок жилення перевірив , вроді би все ок , пробую радіатор проца він теплий , а тюнер не стартує , подібна проблема вже була деілька місяців тому , але тоді тюнр після вимкнення на деякиц час включився і запрацював , а тепер тиша, Намагався прошити , не реагує. Гарантія вже закінчилась , підскажіть що робити !!! 
________________________________________________________
Користувався :Globo 6100 - Openbox X820- Openbox 730 - Orton9500 HD - Dreambox 500s

Зараз використовую :Optibox Koala

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3041
  • Рейтинг: +3749/-0
Не вмикається Orton 9500 HD
« Відповідь #1 : 21:04:58, 13 Жовтень 2010 »
Або джитаг, або заміна флешки-вони там поганої якості >:(

Відсутній serg0475

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 27
  • Рейтинг: +13/-0
Не вмикається Orton 9500 HD
« Відповідь #2 : 06:07:25, 14 Жовтень 2010 »
підскажіть як джитажити цей тюнер , чи тільки випайка флеші і програматор ????:((((
________________________________________________________
Користувався :Globo 6100 - Openbox X820- Openbox 730 - Orton9500 HD - Dreambox 500s

Зараз використовую :Optibox Koala

Відсутній vitivan

  • Спонсор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 811
  • Рейтинг: +176/-1
Не вмикається Orton 9500 HD
« Відповідь #3 : 08:03:54, 14 Жовтень 2010 »
Є в наявності запрограмовані флешки, тільки в мене тюнера Оптикум 9500, подивіться маркування на флешці, якщо номер такий як в моїх тюнерах допожу.

Відсутній serg0475

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 27
  • Рейтинг: +13/-0
Не вмикається Orton 9500 HD
« Відповідь #4 : 08:17:26, 14 Жовтень 2010 »
флешка M29w640FT, ще є наклейка на флешці з написом 1в7с
« Останнє редагування: 08:22:54, 14 Жовтень 2010 від serg0475 »
________________________________________________________
Користувався :Globo 6100 - Openbox X820- Openbox 730 - Orton9500 HD - Dreambox 500s

Зараз використовую :Optibox Koala

Відсутній vitivan

  • Спонсор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 811
  • Рейтинг: +176/-1
Не вмикається Orton 9500 HD
« Відповідь #5 : 08:22:48, 14 Жовтень 2010 »
Ви впевнені, що написали правельний номер, на флешці в мене набагато більше число.

Відсутній serg0475

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 27
  • Рейтинг: +13/-0
Не вмикається Orton 9500 HD
« Відповідь #6 : 08:23:46, 14 Жовтень 2010 »
трохи підправив , перший раз написав по памяті . а потім перезвонив додому , брат глянув точно
________________________________________________________
Користувався :Globo 6100 - Openbox X820- Openbox 730 - Orton9500 HD - Dreambox 500s

Зараз використовую :Optibox Koala

Відсутній vitivan

  • Спонсор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 811
  • Рейтинг: +176/-1
Не вмикається Orton 9500 HD
« Відповідь #7 : 08:30:20, 14 Жовтень 2010 »
флешки  S29GL064N90TF104, якщо ...  можете замовляти. Без наклейок.

Відсутній serg0475

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 27
  • Рейтинг: +13/-0
Не вмикається Orton 9500 HD
« Відповідь #8 : 09:03:33, 14 Жовтень 2010 »
яка ціна ?
________________________________________________________
Користувався :Globo 6100 - Openbox X820- Openbox 730 - Orton9500 HD - Dreambox 500s

Зараз використовую :Optibox Koala

Відсутній vitivan

  • Спонсор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 811
  • Рейтинг: +176/-1
Не вмикається Orton 9500 HD
« Відповідь #9 : 09:06:52, 14 Жовтень 2010 »
в особисті повідомлення напишу.

Відсутній serg0475

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 27
  • Рейтинг: +13/-0
Не вмикається Orton 9500 HD
« Відповідь #10 : 22:53:11, 26 Жовтень 2010 »
Проблему вирішив заміною флеш памяті , дякую vitivan за допомогу.
________________________________________________________
Користувався :Globo 6100 - Openbox X820- Openbox 730 - Orton9500 HD - Dreambox 500s

Зараз використовую :Optibox Koala

 

Orton 4060 CX на дисплеї "ASH"

Автор sasha19722201Розділ 4060CX

Відповідей: 2
Переглядів: 1820
Остання відповідь 08:10:55, 30 Липень 2015
від arrows
Orton 4060 CX на дисплеї коли ставлю прошивати пише "ASH" і не шиється.Що робити

Автор Ruslan1985Розділ 4060CX

Відповідей: 3
Переглядів: 1903
Остання відповідь 18:22:05, 29 Квітень 2014
від Ruslan1985
Прошивка для приймачів Orton/Opticum HD 9600, HD TS 9600

Автор bodyanРозділ Opticum 9600 (TS) HD 2CX2CI PVR LAN

Відповідей: 8
Переглядів: 10379
Остання відповідь 14:16:55, 12 Липень 2018
від wox-2
Софти (Офіційні софти, БЕЗ ОБГОВОРЕННЯ). Opticum/Orton 4060CX

Автор bodyanРозділ 4060CX

Відповідей: 7
Переглядів: 11987
Остання відповідь 09:37:58, 29 Липень 2015
від bodyan
У Orton 4100C на частотах трансподеров(11766 H,12073, 12380)-27500 немає сигналу

Автор sergey111969Розділ 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Відповідей: 3
Переглядів: 3439
Остання відповідь 09:26:31, 21 Вересень 2013
від slavon