Автор Тема: Піктограмка (V) Viaccess зеленіє, але картинки нема  (Прочитано 1541 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній Ogirok

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1478
  • Рейтинг: +271/-0
Ніколи такого не бачив, знаю, коли піктограмка зеленіє, то за мить з'являється картинка.
А тут V зеленіє, проте картинки нема.
Після перегрузу тюнера пару раз відкриє картинку і все.
Інтернет Провайдер - "Airbites" район Сихів (Львів).
Геміні 4,6; 4,7 пробував, емулятор MgCamd1.31 ;1.35а
____________________________________

Приніс додому тюнер (тут інший оператор інету) - все ок.


Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3020
  • Рейтинг: +3750/-0
Піктограмка (V) Viaccess зеленіє, але картинки нема
« Відповідь #1 : 17:49:27, 13 Жовтень 2010 »
Ігор, а нет як роздав? Може провайдер авторизує по маку? :-Р

Відсутній oplya

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 75
  • Рейтинг: +113/-7
Піктограмка (V) Viaccess зеленіє, але картинки нема
« Відповідь #2 : 18:50:22, 13 Жовтень 2010 »
якщо при використанні MGCAMD прописані правильні Sid та Vpid та правильний ключ то канал відкриється
наприклад:
F 00010101 00 AC1234F24321CA2E ; Inter
F 00010101 01 AC1234F24321CA2E ; Inter
якщо правильні Sid та Vpid але неправильний ключ то канал не відкриється, але значок кодування позеленіє
при використанні інших від BISS систем кодування чи шарінгу, якщо ознаки кодування прописані(чи передаються) правильно а сам ключ неправильний канал не відкривається але значок системи кодування зеленіє.
в даному випадку ключ можливо не доходить вчасно  на запит терміналу причини цього можуть бути різні - забанено на сервері, блокування провайдером, запізнення по швидкості ...
« Останнє редагування: 18:55:53, 13 Жовтень 2010 від oplya »

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3020
  • Рейтинг: +3750/-0
Піктограмка (V) Viaccess зеленіє, але картинки нема
« Відповідь #3 : 18:53:43, 13 Жовтень 2010 »
oplya, там проблема не з бісс ключами і емулятором, а з інтернетом,точніше з провайдером :-Р

Відсутній Ogirok

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1478
  • Рейтинг: +271/-0
Піктограмка (V) Viaccess зеленіє, але картинки нема
« Відповідь #4 : 21:27:55, 13 Жовтень 2010 »
Ігор, а нет як роздав? Може провайдер авторизує по маку? :-Р
Підєднав до мережевого кабелю провайдера роутер (шлюз), тип підключки до WAN - отримати налаштування динамічно (DHCP).  Логін, пароль у маршрутизатор вводити не було потреби.
В роутері розгорнутий DHCP сервер,  NAT,   Інет роздається у підмережу.
Таким чином два ПК та DM500S можуть виходити у WAN.
Мак адресу склонував.
_________
Експериментував з двома різними роутерами. З Інету DM500S добре вантажив опрограмування, аддонси, тест мережі (жовта клавіша дріма в нових Джеміні прошивках) проходив швидко.
______
Правда, був ньюансик. Розєм RJ45 , який був на кабелі провайдера я мусив зрізати (нажаль розпіновки не зберіг тої) і заклепати по звичній схемі (білооранжевий, оранжевий….) тоді запрацював нет у дрімі.
« Останнє редагування: 21:49:44, 13 Жовтень 2010 від Ogirok »

Відсутній Ogirok

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1478
  • Рейтинг: +271/-0
Піктограмка (V) Viaccess зеленіє, але картинки нема
« Відповідь #5 : 21:52:52, 13 Жовтень 2010 »
Тепер думаю: тре  інший тюнер підставити, наприклад Orton 9500.
Ну але все одно - щось тут не так.

Відсутній Ogirok

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1478
  • Рейтинг: +271/-0
Піктограмка (V) Viaccess зеленіє, але картинки нема
« Відповідь #6 : 17:57:30, 17 Жовтень 2010 »
Перепрограмував DM500S: стер флеш, загрузив імідж наново і все решта - пішло, працює на тому інтернеті.  :)

 

проблема Globo 6000 "нема сигналу"

Автор sokilРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 7
Переглядів: 1258
Остання відповідь 18:45:04, 02 Травень 2009
від chikosh
Eurosky DVB-8004 SUPER нема сигналу, не виходить з меню

Автор AlucardРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 9
Переглядів: 1709
Остання відповідь 08:23:34, 27 Лютий 2011
від Alucard
Orton 4050c -нема сигналу з Hot Bird на частоті 12597

Автор iv3853Розділ 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Відповідей: 18
Переглядів: 5611
Остання відповідь 06:56:26, 30 Серпень 2011
від iv3853
Bigsat BSC6500 lux(Globo 7010a) нема кольору

Автор SERS3333Розділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 1
Переглядів: 600
Остання відповідь 11:55:42, 30 Липень 2008
від SERS3333
така проблема нема звуку в EUROSKY 8004

Автор valik55Розділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 2
Переглядів: 614
Остання відповідь 16:27:08, 01 Липень 2008
від valik55