Автор Тема: аурум 8500  (Прочитано 1656 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній kovall

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 351
  • Рейтинг: +230/-5
  • я
аурум 8500
« : 08:14:13, 26 Червень 2007 »
скажіть добрі люди де брать і який софткам для цього звіра бо який е на гефестовському сайті старенький працюе а в іннеті вони всі різні щось не підходять до нього розтолкуйте велике спасибі

Відсутній vic

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3084
  • Рейтинг: +38/-5
аурум 8500
« Відповідь #1 : 08:25:56, 26 Червень 2007 »
Я роблю просто-ввожу ключі з пульта тюнера..пару хвилин роботи..в основному це ключ на сека Амос 002А..можливо дещо з бісу..решта все й так йде,що має йти..

Відсутній kovall

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 351
  • Рейтинг: +230/-5
  • я
аурум 8500
« Відповідь #2 : 08:46:10, 26 Червень 2007 »
з киевом прблема ключ ввожу не працюе перед ключом може поставити щось треба

Відсутній vic

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3084
  • Рейтинг: +38/-5
аурум 8500
« Відповідь #3 : 08:52:29, 26 Червень 2007 »
Нажаль я не пам"ятаю меню цього тюнера..як там організовано..але мушу сказати,що не  виникло в мене жодних пролем з вводом ключа на ТРК Київ..можливо хтось має під рукою цей тюнер і прокоментує більш детальніше..

Відсутній Igorek1968

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 12
  • Рейтинг: +10/-0
  • Я вмію тільки сумніватись
аурум 8500
« Відповідь #4 : 21:34:18, 03 Серпень 2007 »
В мне також проблема з Аурум 8000. Щось нічого на нього і про нього не знайду. Десь згадувалось, що це якийсь аналог "Дріма". А якому Дріму.... хто зна.  Страшнувато грецці шо лити.
Взагалі мені потрібна прошивка, бажано з ключами. Якщо можна, допоможіть хоча б ссилкою.

Відсутній vic

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3084
  • Рейтинг: +38/-5
аурум 8500
« Відповідь #5 : 07:45:10, 04 Серпень 2007 »

Відсутній igorek

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 19
  • Рейтинг: +14/-0
аурум 8500
« Відповідь #6 : 14:20:08, 04 Серпень 2007 »
С указанного VIC`ом сайта качаете последний софт (по-моему от конца июня), льете в тюнер загрузчиком и заливаете потом софткам оттуда-же (от 17.07.07). Бисс Украинский работает весь. Больше у меня задача не стояла. Единственное крипта сразу не работала, необходимо было войти в меню, нажать 8888, попав в окно эмулятора его выключить и заново включить (делается набором тех же 8888 два раза в этом окне). Правда в этих тюнерах есть какой-то глюк, в котором не разберусь пока, из партии в 50 штук 2 штуки сбрасывают напряжение на скарте через минут 20 работы, т.е. если телевизор включается на AV тюнером, а не с пульта, то через время пропадает картинка с него и включается радиоканал телека. Приходится принудительно включать AV с пульта. Лечится выдергиванием из розетки.

Відсутній vic

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3084
  • Рейтинг: +38/-5
аурум 8500
« Відповідь #7 : 14:23:56, 04 Серпень 2007 »
Там простіша ситуація..просто спрацьовує захист...накрийте чимось тюнер ..побачите на ділі як саме..

Відсутній kovall

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 351
  • Рейтинг: +230/-5
  • я
аурум 8500
« Відповідь #8 : 17:44:52, 04 Серпень 2007 »
да то я в них випросив щоб виклали софткам просто і неверно не тільки я :)  бо замучився з пульта в водити щось не получалось, а з шарою хтось пробував його душити  знаю щоб включити її треба на пульті нажати меню і 7777 а якой прогой підключитись не наю хтось пробував

Відсутній kovall

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 351
  • Рейтинг: +230/-5
  • я
аурум 8500
« Відповідь #9 : 09:49:11, 01 Вересень 2007 »
все почався брак не працюе з новини 12073 н 27500 з сіріуса зараза в 4 штуках в кого таке було допоможіть

Відсутній vic

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3084
  • Рейтинг: +38/-5

Відсутній kovall

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 351
  • Рейтинг: +230/-5
  • я
аурум 8500
« Відповідь #11 : 15:03:01, 23 Вересень 2007 »
якой прогой мона запустити шару в аурумі хто пробував?

 

Короткий відеоогляд можливостей Strong SRT-8500 DVB-T2

Автор bodyanРозділ DVB-T2 - цифрове ефірне телебачення

Відповідей: 1
Переглядів: 2808
Остання відповідь 13:47:32, 17 Грудень 2016
від Роман Соломаха
Strong SRT 8500 - немає відео через тюльпани

Автор arrowsРозділ DVB-T2 - цифрове ефірне телебачення

Відповідей: 2
Переглядів: 1471
Остання відповідь 21:35:31, 09 Липень 2015
від zenoviy
Strong 8500 проблеми активації приймача -

Автор romirebРозділ DVB-T2 - цифрове ефірне телебачення

Відповідей: 3
Переглядів: 4340
Остання відповідь 11:01:25, 25 Серпень 2012
від iva3
Strong SRT 8500 зелений індикатор

Автор petaРозділ DVB-T2 - цифрове ефірне телебачення

Відповідей: 10
Переглядів: 4002
Остання відповідь 18:15:07, 10 Квітень 2014
від arrows
Майстер-код Strong SRT-8500 HD T2

Автор bodyanРозділ DVB-T2 - цифрове ефірне телебачення

Відповідей: 0
Переглядів: 1062
Остання відповідь 14:24:49, 28 Квітень 2015
від bodyan