Приймачі DVB-S/S2 > Opticum HD X402, X403p, X4, X7
Шаринг та проблеми з софтом
ioan:
Для того щоб постійно не вводити вручну налаштування шури з пульта при черговій прошивці тюнера на новий софт,створюємо звичайний текстовий файл в блокноті.
Вводимо туди свої дані в форматі;
protocol~host~port~user~pass~des
наприклад newcamd~xxx.ххx.ххх.xxx~xxxxx~login~pass~0102030405060708091011121314
так заповнюєм всі 8 рядків,зберігаєм і перейменовуєм у файл hsdata.cfg.
Копіюєм файл на флешку,вибираєм настроюку шари на своєму 403 ортоні і нажимаєм на пульті кнопку де намальована лупа,тиснем ок
Після цього тюнер перегрузиться і всі ваші налаштування будуть прописані
Андрій СатГейт:
а яка прошивка з новіших відкриває платформу hd?
westsat:
Ви маєте на увазі шару чи карту?Якщо шару то
Практично всі від 1.3.х (на ранішних версіях просто непробував).
kandrij:
Є ORTON 403 + DREAMBOX 500HD і Укртелеком інтернет з WiFi ,чи можна за допомогою OPTICUM NXR-500(ORTON 500)
замість протягування шнурів(немає можливості) під'єднати шару.
muroslau:
Привіт всім, після прошивки софтом 1.4.54 проблема з НТВ вирішилася, працює добре і Радуга може бути, але появилася інша йде з затиками Футбол з пакету (ТРК Украина 5°E + Футбол 5°E + ICTV 4°W) Футбол+ і Україна іде добре, прошив 1.4.65 та сама ситуація. Але я повернувся на софт 1.4.54 тому що в мене він краще працює з картою Xtra TV і взагалі це моє спостереження 1.4.65 якийсь софт не вдосконалений, дуже поволючий в мене тюнер став :2funny: Xtra TV довго відкриває, при додаванні нової частоти довго думає, а при вимкненні в STANDBY, а потім увімкнути взагалі десь секунд 30 запускає :2funny: І ще одне довго відкриває Перший Національний на всіх софтах, то лиш так у мене, чи так в усіх?
Навігація
Go to full version