Приймачі DVB-S/S2 > Opticum HD X402, X403p, X4, X7

Шаринг та проблеми з софтом

<< < (5/8) > >>

nico2:
Ось і я почав мудохатись з шарою,ніяк не міг запустити на другому тюнері замовлену послугу хоча безплатні рулили на обох без проблем,тюнер ATLAS АSR5000 HD ,два дні і ніяких результатів, потім в меню в налаштуваннях сервера не просто поміняв параметри тобто ір адрес ,порт,логін і пароль а натиснув кнопку видалити а потім ввів і все працює без проблем,може допоможе?але в мене тільки так пішло.

tarik.sat:
Підкажіть будь-ласка. Хочу дивитись шару але без компа. МАю тюнер  і модем інтертелеком, порадьте який потрібен роутер(не дорогий) , що ще потрібно? цей інтернет підійде?

ioan:
Перш за все спочатку читати а потім коли немає відповіді на своє запитаня, задавати його на фотумі.
 Купляєш дір320 роутер , все працює, маєш нет на компі і на тюнері

malyshka:
    Ортон 403  тестував на двох софтах: 16-му та 23-му. На обох софтах тюнер перезавантажується приблизно раз у пів-години, але лише на шарових каналах, ще точніше на каналах, що відкриваються з затримкою. У чому причина, у тюнері чи в програмі?

ioan:
Тут напевно все разом взяте. Ще на перших софтах було таке що деякі канали невідкривались взагалі.Та найшовся сервер на якому все працювало.Відповідно тепер з виходом нових прошивок
працює ще краще.Шукайте сервер який давав-би шару по роздільних портах ,тоді рес буде працювати на любій прошивці.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version