Автор Тема: Orton 4100C рве сигнал  (Прочитано 12867 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній grek

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 280
  • Рейтинг: +97/-0
Orton 4100C рве сигнал
« : 19:14:49, 05 Вересень 2010 »
Доброго всім дня. Таке питання. Orton 4100C рве сигнал на усіх супутниках. БП в нормі, правда підкласти другий не маю можливості. На виході із тюнера присутня напруга 13-18В. Що може бути?

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3020
  • Рейтинг: +3750/-0
Orton 4100C рве сигнал
« Відповідь #1 : 19:18:08, 05 Вересень 2010 »
багато чого може бути. в них з процом проблемка...

Відсутній grek

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 280
  • Рейтинг: +97/-0
Orton 4100C рве сигнал
« Відповідь #2 : 19:22:25, 05 Вересень 2010 »
Дякую що відгукнувся, є сенс вдома його ковиряти?

Відсутній SashaTv

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1067
  • Рейтинг: +1571/-0
Orton 4100C рве сигнал
« Відповідь #3 : 19:52:39, 05 Вересень 2010 »
Спробувати замінити мережевий електроліт в БЖ 47x400.
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

Відсутній grek

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 280
  • Рейтинг: +97/-0
Orton 4100C рве сигнал
« Відповідь #4 : 20:15:41, 05 Вересень 2010 »
Дякую, завтра попробую.

Відсутній grek

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 280
  • Рейтинг: +97/-0
Orton 4100C рве сигнал
« Відповідь #5 : 18:44:24, 06 Вересень 2010 »
Спробувати замінити мережевий електроліт в БЖ 47x400.
Красно дякую, SashaTv, дійсно допомогла заміна кондюка. Ще раз дякую.

Відсутній igorh

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 29
  • Рейтинг: +12/-0
Orton 4100C рве сигнал
« Відповідь #6 : 19:54:09, 24 Вересень 2010 »
Доброго всім дня. Таке питання. Orton 4100C рве сигнал на усіх супутниках. БП в нормі, правда підкласти другий не маю можливості. На виході із тюнера присутня напруга 13-18В. Що може бути?
Приблизно така несправність,тільки є можливість підкинути блок живлення.Виявилось,що блок живлення несправний.Хочу сказати,що ресивер новий.Замінив конденсатор  22/400в,недопомогло.Замінив усі єлектроліти "во вторичке",всеодно рве сигнал.Всі напруги в нормі.Осцилографом ,ще не дивився.Які в кого міркування?

Відсутній SashaTv

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1067
  • Рейтинг: +1571/-0
Orton 4100C рве сигнал
« Відповідь #7 : 20:53:32, 24 Вересень 2010 »
1.Змінити ПЗ.
2.Якщо несправність звязана з прогріванням приймача-то можливо поможе Відповідь #43.
PS:хіба важко нaписати зразу,що робится з напругою живлення LNB в момент пропадання сигналу.
« Останнє редагування: 21:13:44, 24 Вересень 2010 від SashaTv »
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

Відсутній igorh

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 29
  • Рейтинг: +12/-0
Orton 4100C рве сигнал
« Відповідь #8 : 12:31:23, 25 Вересень 2010 »
1.Змінити ПЗ.
2.Якщо несправність звязана з прогріванням приймача-то можливо поможе Відповідь #43.
PS:хіба важко нaписати зразу,що робится з напругою живлення LNB в момент пропадання сигналу.
Перевіряв на декількох ресиаерах з різним ПЗ.
Про прогрівання не може бути мови,бо перевіряв на декількох ресиверах,які працюють з своїми БП без проблем.Напруга на LNB в залежності від поляризації 14-19В ніде недівається.

Відсутній SashaTv

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1067
  • Рейтинг: +1571/-0
Orton 4100C рве сигнал
« Відповідь #9 : 13:24:54, 25 Вересень 2010 »
1.Я мав на увазі замінити програмне забезпечення у цьому приймачі.
2.Сигнал смикаєтся зразу чи починає смикатись через деякий час ?
Перевірити осцилографом на 2-й ніжці LM317 наявність  модуляції DiSEg в момент пропадання сигналу.

Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

Відсутній igorh

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 29
  • Рейтинг: +12/-0
Orton 4100C рве сигнал
« Відповідь #10 : 16:10:39, 26 Вересень 2010 »
1.Я мав на увазі замінити програмне забезпечення у цьому приймачі.
2.Сигнал смикаєтся зразу чи починає смикатись через деякий час ?
Перевірити осцилографом на 2-й ніжці LM317 наявність  модуляції DiSEg в момент пропадання сигналу.
На цей тюнер поставив інший блок живлення і тюнер працює.
Сигнал смикається зразу,але вже на іншому тюнері з цим блоком живлення.
Проблема з блоком живлення.
Цей блок живлення ставив на три 4100 різних поставщиків.На одному сигнал сиплеться більше,на іншому менше.

Відсутній search

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 92
  • Рейтинг: +257/-0
Orton 4100C рве сигнал
« Відповідь #11 : 16:31:24, 26 Вересень 2010 »
igorh,якщо  блок живлення на мікросхемі ICE3B1065,то допоможе тільки заміна її на іншу,більш потужну.

Відсутній SashaTv

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1067
  • Рейтинг: +1571/-0
Orton 4100C рве сигнал
« Відповідь #12 : 17:13:54, 26 Вересень 2010 »
Аж тепер я побачив.вибачаюсь за невірні поради.
Виявилось,що блок живлення несправний.
Як варіант замінити всі 4-ри діоди на вході БЖ/можливо якийсь обриваєтся/.
« Останнє редагування: 18:02:04, 26 Вересень 2010 від SashaTv »
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

Відсутній raduegg

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 41
  • Рейтинг: +13/-0
Orton 4100C рве сигнал
« Відповідь #13 : 06:33:47, 27 Вересень 2010 »
Замініть у блоці живлення U3 TL431 (виглядає як маленький транзистор). Якщо глянути осцилографом є гребінка на всіх напругах живлення, через це і рве сигнал. Брак нічого не поробиш.

Відсутній SashaTv

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1067
  • Рейтинг: +1571/-0
Orton 4100C рве сигнал
« Відповідь #14 : 08:22:35, 27 Вересень 2010 »
TL431 є стабілізатор напруги.Тобто її несправність вплине на величину вихідних напруг/або стабільність/,а не на форму. Також  припускаю,що мережевий електроліт 22/400в замінювався на аналогічний з такого ж БЖ-а потрібно на 47/400в.
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

 

Софти(Офіційні софти, БЕЗ ОБГОВОРЕННЯ). Globo 4100c

Автор gotsanyukРозділ 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Відповідей: 10
Переглядів: 8910
Остання відповідь 09:38:37, 29 Липень 2015
від bodyan
Продам Opticum 9500, Opticum 4100C, 4ORTON 4060 CX + карта Xtra TV.

Автор vitivanРозділ Куплю - Продам

Відповідей: 6
Переглядів: 4088
Остання відповідь 08:11:37, 11 Листопад 2011
від vitivan
Ремонт БЖ Digital Satellite Receiver 4100C на ШІМ Viper 32A.

Автор ДжонсонРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 4
Переглядів: 1966
Остання відповідь 16:56:53, 05 Травень 2018
від Джонсон
Прошивки для Globo 4100c, на яких працює шара.

Автор maxtreme-2008Розділ 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Відповідей: 7
Переглядів: 3336
Остання відповідь 11:32:44, 15 Липень 2009
від ates4
USB-JTAG програматор для реанімації OPTICUM 4100C

Автор голичРозділ 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Відповідей: 3
Переглядів: 3428
Остання відповідь 19:13:41, 04 Січень 2010
від Yaro