Автор Тема: Рівні сигналу , зокрема з 36E, по областях  (Прочитано 902 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній Ogirok

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1481
  • Рейтинг: +271/-0
Панове, така проблемка.
Поставив біля м.Одеса харківську 0,85 на 36E. , тюнер Dreambox 800
Ну і майже місяць сигнал був на рівні.
Наприклад, HD та SD канали - біля SNR 10.0db .
Два дні тому пропали канали HD з 36E і не скануються.
Замітив, що на SD каналах значно знизився рівень сигналу - в середньому 7,5db.
Антена правдоподібно налаштована на максимальний прийом.

Можливо, провайдер знизив рівень сигналу  на транспондері?
__________________
Прошу відписуватися, цікаво, як ситуація з прийомом, особливо в Одеській обл.

Відсутній SERS3333

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 661
  • Рейтинг: +1214/-7
Рівні сигналу , зокрема з 36E, по областях
« Відповідь #1 : 08:35:48, 26 Серпень 2010 »
Які трансподери ? ,може П+
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...

Відсутній Ogirok

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1481
  • Рейтинг: +271/-0
Рівні сигналу , зокрема з 36E, по областях
« Відповідь #2 : 08:56:38, 26 Серпень 2010 »
Нє, про  П+ мова з відомих причин не йде.
Потрібно взнати  рівні сигналу з НТВ плюс транспондерів.
Може провайдер звузив свій трансляційний пучок і таким чином зменшився рівень сигналу біля узбережжя Чорного моря?

Відсутній sasha1968

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 287
  • Рейтинг: +226/-214
Рівні сигналу , зокрема з 36E, по областях
« Відповідь #3 : 12:52:21, 29 Вересень 2010 »
За все літо 2010р сигнал на 36Е (окрім Поверхность тв)  суттєво не мінявся.
м.Луцьк, Волинська обл.
Антена МАВО 1,2m OFFSET ,
LNB:
збоку-------36Е--INVACOM circular  0,3db ,
по центру-39Е--INVERTO-TWIN     0,2db.
Існування будь – якого об’єкта має сенс, коли він існує заради певної мети.

Відсутній Ogirok

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1481
  • Рейтинг: +271/-0
Рівні сигналу , зокрема з 36E, по областях
« Відповідь #4 : 13:13:59, 29 Вересень 2010 »
Проблема вирішилася. Зясували, що причина у LNB. Відразу скажу, що на головці писало VOTO (коробка коричнева з білим).
Замінивши на Інверто все стало на місця свої: SD канали - було SNR 10.0db , стало біля 13db. Ну і відповідно теж відбулося з HD каналами.
Ставив ще одну VOTO - ситуація повторилася.

Відсутній tosat

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1458
  • Рейтинг: +1814/-1
  • Що може бути краще дріма - тільки Дрім HD...
Рівні сигналу , зокрема з 36E, по областях
« Відповідь #5 : 13:50:20, 29 Вересень 2010 »
На головці та кабелі не економте ніколи..!
Бо як згадаю, що колись взяв дешеві квадро головки (Голд Едішен, інших на той момент не було в наявності) а діло було зимою в Буковелі - надворі добрих -25 було.., та ще вітер і виявилось що на Готбірді, транспондер  ОРТ нема сигналу.., можна було поміняти місцями цю головку з Амосом, але при такій погоді цього я просто вже не хотів.. - прийшлося їхати ще раз >:(
Dreambox 8000 HD PVR, Toroidal T90 39.0,31.5,28.2,23.5,19.2,13.0,9.0,4.8 East - 0.8,4.0 West
90-75-40(C-band)-36-13-4.8(East)-4.8(West)

Відсутній zloj vitos

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 643
  • Рейтинг: +358/-23
Рівні сигналу , зокрема з 36E, по областях
« Відповідь #6 : 19:00:53, 29 Вересень 2010 »
На головці та кабелі не економте ніколи..!
Бо як згадаю, що колись взяв дешеві квадро головки (Голд Едішен......
100% згоден.Гірших головок я ще не зустрічав.Коли рік-два назад на Амосі впав сигнал їх прийшлось міняти.....А ОРТ на ній іноді зовсі не бачиться...не працюють вони на високій частоті,тим паче на морозі.Не дарма на них жовті ковпачки,г..мно воно й в Африці г..мно. :)

 

проблема Globo 6000 "нема сигналу"

Автор sokilРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 7
Переглядів: 1326
Остання відповідь 18:45:04, 02 Травень 2009
від chikosh
Сила та якість сигналу з супутників 23,5Е 28Е 36Е 39Е 40Е 53Е 60Е

Автор axelfolРозділ Практика встановлення антен.

Відповідей: 10
Переглядів: 1680
Остання відповідь 08:36:42, 06 Листопад 2008
від Yaro
У Orton 4100C на частотах трансподеров(11766 H,12073, 12380)-27500 немає сигналу

Автор sergey111969Розділ 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Відповідей: 3
Переглядів: 4307
Остання відповідь 09:26:31, 21 Вересень 2013
від slavon
Така проблема: в тюнерах Eurosky (2 штуки) немає сигналу з антени.

Автор OgirokРозділ Eurosat DVB-8004

Відповідей: 21
Переглядів: 13667
Остання відповідь 12:22:42, 17 Лютий 2015
від iva3
Eurosky DVB-8004 SUPER нема сигналу, не виходить з меню

Автор AlucardРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 9
Переглядів: 1823
Остання відповідь 08:23:34, 27 Лютий 2011
від Alucard