Приймачі DVB-S/S2 > Енігма ( Enigma)

Обговорення іміджу PB-2xI-ENIGMA

<< < (9/12) > >>

andrey:
так VIC  десь недавно писав   як що ми міняэмо мжкамд але в самому іміджі він прописаний як 1.23  то так і буде у вас при загрузці писати 1.23  треба десь в самому іміджі прописати 1.24 (непамятаю де)  як що я можливо і неправильно написав то поправте мене  (ще не спец в тих справах)   але то нічого страшного що пише 1.23  як ви залили 1.24 і все працює то нормально...

kupest:
OnlineUpdate і OfflineUpdate?
Будь ласка, детальніше. Як це використовувати? Дякую.

bodyan:
Oline Update - додатки встановлення яких можливе при підключенні безпосередньо приймача до інтернету. приймач сам зєднюється з сервером на якому знаходяться додатки(емулятори, ігри, оболонки, ...) і при відповідному Вашому виборі автоматично встановлює(приймач) усе сам.

Offline Update - даний метод використовується якщо у Вас немає підключення приймача до інтернету проте наприклад є компютер який зєднаний відповідно з тюнером на якому є ці додатки. Дані додакти можна завантажити звідси. Ви закидаєте дані файли формату *.tar.gz у теку /tmp після чого переходите до Offline Update і встановлюєте дані додатки

kupest:

--- Цитата: bodyan;11373 ---Oline Update - додатки встановлення яких можливе при підключенні безпосередньо приймача до інтернету. приймач сам зєднюється з сервером на якому знаходяться додатки(емулятори, ігри, оболонки, ...) і при відповідному Вашому виборі автоматично встановлює(приймач) усе сам.
--- End quote ---

Загрузка додатків автоматична чи я можу здійснювати вибір (як приклад: хочу обновити емулятори, але мені не потрібні ігри тощо).

bodyan:

--- Цитувати ---при відповідному Вашому виборі
--- End quote ---

Що виберете, те й встановите:)

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version